Tillfällen i livet...

Det krävs vissa tillfällen i livet för att man ska inse hur mycket man faktiskt älskar nån... Mitt tillfälle blev realistiskt igår torsdag, 13/12 2007. Då jag fick höra att jag kunde förlorat dig...

Nu är du inlagd, tack och lov!!! Förhoppningsvis så kan de hjälpa dig nu, se vad som e fel. Din familj och jag vill bara att du ska må bra, inget annat!!

Du ringde idag, och det är jag tacksam för. Jag hörde på din röst att du var ganska pigg. Men du behöver få stanna kvar iaf minst ett par dagar till, så dygnet blir rättvänt å så. Du sa att du saknar mig, å vill vara hos mig. Tro mig..samma gäller för mig. Jag saknar dig sjukt mycket när du inte är här. Klart vill jag ha dig här oxå, men du måste bli riktigt bra först. Tänker bara på ditt bästa... för.... utan dig... så e jag inte mö...

Jag insåg igår..när jag skulle försöka somna... efter att ha fått veta att du fick en känning till å så... då insåg jag..hur mycket du faktiskt betyder för mig. Hur mycket jag älskar dig. Vet inte varför jag är så rädd för att säga det till dig... Jag ska dock ta mod till mig snart och säga det... du måste få veta det.

Jag vill inte förlora dig, nu när jag hittat dig...

Tillfällen i livet finns det många.... men det är inte alla som har turen att hitta en så fin kille som jag lyckats få.

Du ska bara inse det själv, hur fin du är, hur uppskattad du är.

Tobbe... du är kärlek... å... jag...nä..jag skriver inte det nu, jag ska säga det till dig istället!!!

<3

Miss i nassen...

Ja... miss i nassen, eller som vanliga " normala " människor skulle uttrycka det...mitt i natten ^^ , sitter jag här och skriver.
Varför är hon uppe 02:49 å bloggar för, kanske vissa tänker... Ja.. men... liksom...varför inte?
Jag sover inte, då kan jag lika gärna blogga =)

Faktum är att jag sitter och tänker på de senaste 2 månaderna...som är på väg att bli 3... vad som hänt, hur det hänt och varför. Kan inte komma på nåt annat svar än att det är underbart!!

Då ska vi se... vi kan väl börja med att säga... att för ca 2½ månad sedan så träffade jag en kille vid nick Tobbe på en sida på nätet. Säger inte vilken  =) Iaf... vi snackade lite där, men bytte msn med detsamma, det är jue så mycket lättare att snacka med folk på msn jämfört med i nåns gästbok.

Vi satt å chattade om allt möjligt... t ex så tyckte han att han kände igen mig från stan, men ändå inte... å likadant för mig. Tror det dröjer max 3 dagar, sen snackar vi om att ses IRL. Sagt och gjort. En fredag kommer han hem till mig, vi sitter och tittar på film hela natten. Tills klockan blir 5:30...då kör jag honom till hans polare, vi kramar om varann å säger hejdå.

Jag kör hem igen. Klockan 06:00 knackar det på dörren. Då är det lille Tobbe som står där...å frågar så snällt om han får sova hos mig, då ingen öppnade hos hans kompis. Snäll som jag e ( ibland ) så fick han göra det. Vi somnar ganska snabbt, vaknar omkring 15.  Snackar litegrann, sen måste han till sin polare igen.

Vi hörs omgående på msn^^ roligt nog får jag höra att han redan saknade mig...det var kul:)

Å vi chattar varje dag... i en vecka... sen kommer han till mig igen. Denna gång stannar han nästan en vecka, sen kör jag hem honom. Då har vi börjat dejta :)

I en månad dejtar vi... träffas regelbundet, han träffade mina föräldrar efter ungefär 2 - 3 veckor. jag träffade hans familj efter ungefär 1½ månad. Jag var aningens nervös, därför ville jag vänta :)

Första gången jag träffade hela familjen var det på middag, OCH kalas...då hans ena lillebror fyllde år...snacka om att jag var nervös då. Men som tur var så var det inte jämnt han fyllde iaf. Snäll familj som attans... Lillebror Jocke som fyllde år var himla trevlig, lite små kaxig ^^ Den yngste... " lille " Jonas... Han sa inte så mö då... men snackar mer nu ^^ Men HAN e minsann kaxig som f*n. Ska ta han i armbrytning nån dag. Tobbe´s syster är himla gosig oxå, hon känner dessutom min lillasyster sen tidigare :)... Å Tobbe... vad ska vi säga om dig... hehe... Du e kaxig...snygg...rar...underbar...fin...gosig...lite mer kaxig ^^

Sen dess har jag varit där 2 gånger till =) Senast i fredags, och överraskade Tobbe med ett besök. Det var uppskattat ^^

Å nu...sitter man å tänker på honom... och våra diskussioner vi har varje gång... vi kom fram till att vi varit tillsammans i lite mer än en månad iaf... hehe..å då visste han det före mig... men hur säger jag ikke!!

Tror jag ska försöka nana tuddeludden lite nu.

Ni som orkar läsa mina förvirrade bloggar, ni ska ha tack =)

Puss å kram, syns på stan ^^


- Nosferatina