Brunnsskogen 5 km

Japp!!!

Var duktig idag...efter nästan 1 veckas vila, så var jag ute i spåret igen. Bland träd, buskar, snår å...träsk >.< Haha...njae..marken har faktiskt börjat torka upp en del nu. Skönt det...liiite lättare att komma fram =)
Har börjat få ner tiden lite med på den rundan nu, är nere på nästan 40 minuter...å tro mig... det är inte lätt att komma runt där. Så imorgon ska jag prova med 2 rundor på 2,5 på elljusspåret istället, enbart för att testa hur min tid blir =) Tror jag kan komma ner en hel del på tiden faktiskt.
Idag blev det lite extra motion också egentligen....cyklade jue ner till parken ^^

Jaha...vad mer idag på träningsfronten? inte mycket mer faktiskt... ska vänta med styrketräningen till hösten =) kombinera både styrka å kondition då :)

Så nu säger jag nog tack för mig, iaf för idag :)

Pöss

Allt och ingenting

Jahaja, det var ju ett tag sen man skrev här överhuvudtaget!

Så nu är det väl dags att börja fundera på vad som hänt under denna tid. Ska hämta mer kaffe, sen ska fingrarna få jobba lite =)

Sådär!

Jaha, då ska vi se... Jag kan ju börja med att Tobbe och jag mer eller mindre bor ihop =) Vi har varit tillsammans i snart 7 månader, och bott ihop i ca 5 :)

Det funkar bra, men har varit en ganska stor omställning för mig, som inte varit sambo alls förut. Så han har fått ta en del humör svängar ^^

Det är en hel del turbulens på jobbet också, så pass mycket att man har ont i magen och vill kräkas hela tiden :/
Jag tänker inte gå in på namn, ,men där finns en människa som är sååååååååå jääääääääääävla irriterande!!!

Alla människor borde ha någon form av IQ och EQ tycker man ju, men han... herregud, han har inte nåt utav det!!!

Han tror att han är en slags chef eller nåt, men det motsätter sig alla på skiftet. Hade han nu varit chef så hade företaget förlorat alla sina anställda, det går verkligen inte att jobba med en människa som inte vet vad kommunikation är!

Det jag menar är, att om något är fel, så ska man kunna prata med människor om det, och sen diskutera fram en bra och vettig lösning. Diskutera finns inte ens i denna människas vokabulär!

Man kan ev prata med honom, men även om jag vet med mitt liv som säkerhet att jag har rätt i en sak, så menar han ändå att jag har fel!

Såna människor klarar jag inte av. Mår inte bra alls av så negativa människor!!

Jaja, nu måste jag fixa mig lite...snart fackligt möte :)

Efter det blir det en jogging runda!! :) Det hjälper att rensa upp skallen lite :)

Ha det bäst

Pöss haij!