Flyttat!!!!!!!!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNNNNNNNNNNTTTTTTTTLLLLLLLLIIIIIIGGGGGGGGEEEEEEEEEENNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!

Okej, ska sluta dryga mig nu ;p

Men fy fan så skönt!!! Äntligen är vi flyttade!!! Nu ska vi bara plocka ur alla lådor, säckar etc. Plocka upp fler lådor från förrådet etc etc etc. shit pommes frites!!

Hade nog en rätt bra blogg på g egentligen, men syhster ringde precis å vart tvärledsen å frågade om hon fick komma... vad gör man inte för sin syster???

Hörs en annan gång

* poof *

Flytt...

Vi ska flytta imorgon!!! Fy fan så jävla skööööööööööööönt!!!

Idag har jag varit vaken sen strax innan kl 9... lilla Wille kom och väckte mig, sen låg vi och mös en stund, sen kom Hugo också in, så då blev det lite bus i sängen =) Kom upp nån gång efter kl 9, fick i mig lite kaffe som älsklingen hade bryggt till mig =) * tack älskling!! *

Fick dock ringa till jour tandvården....har haft tandvärk ett par dagar nu, och har misstänkt att det är en visdoms tand som vill upp... när jag vaknade så såg Richard att jag var lite svullen också... Jaha, tänkte jag...var ju lagom kul. Han letade upp numret till mig så det var bara att ringa.

Fick en tid 10.30 på privat kliniken inne i stan. Var en kanon trevlig tandläkare! Han grejade runt med den däringa nålen eller vad d e som de känner med... å då lyckades han rispa upp där jag hade ont, och fick ut lite var... HÄRLIGT...eller..inte!! I med lite koksalt lösning också, rispa lite till, mer koksalt... sen var det rent igen. Smärtan avtog en hel del, men visst, öm är jag fortfarande. Jag fick penicillin utskrivet med, så det ska jag äta nu i 10 dagar. Kul...

Medans jag satt hos tandläkaren så hann Richard sätta in en del grejer i köks skåpen. blev jättebra!! =D

Tänkte snart sticka in med lite kylskåps grejer, så kanske vi slipper en del sånt imorgon iaf!!

Jaha, nu så ska jag nog borsta gaddarna med, innan man gör nåt annat.

* poof *

2 starka, envisa viljor...

Ja, det är vi det! Jag är envis som satan, är ju stenbock liksom ;) Han är OCKSÅ envis som satan, och han är oxe!! Diskussioner kan det bli, speciellt när vi båda vill ha våra viljor igenom. Jag gav med mig denna gång...men han gjorde det sist när vi snackade om hur vi ska göra med räkningarna och sånt. Hehe...inte lätt med 2 starka viljor i familjen =)

Igår var det full rulle på jobbet, tacka fasen för att Karina var och hjälpte oss, då kunde vi fika i omgångar iaf. Richard ringde mig igår på jobbet, vi snackade lite om bla räkningarna =) Vi lade på efter en stund, knappt 2 minuter efter ringer han igen, men då får jag ringa upp, hade inte möjlighet att svara just då. Då visar det sig att barnen var lite ledsna, så de hade bett honom ringa upp mig.Herregud...det betyder en hel del det där =)

Just nu sitter jag med en kopp kaffe, funderar på vad fasen jag ska äta till frukost...inte sugen på nånting direkt. Rasmus ligger och snusar bredvid mig... Kanske blir sugen på nåt efter att jag varit ute med honom, och fått lite frisk luft.

Var ju på besiktningen igår!!! Lägenheten är supermysig!! Men visst, där var en del grejer som jag tyckte behöver fixas till. Var extra noga också med tanke på att älsklingen jobbade ju. När vi pratade igår kväll så nämnde han att vi ska boka in ett möte på banken också, så kanske vi kan hitta en bostadsrätt eller nåt så kommer vi ner i hyra... Min reaktion blev ungefär.. Men jisses!! Vi kan väl få bo där några månader först...jag pallar inte flytta mer just nu...

Haha, men visst, jag förstår ju vad han menar.

Jag skulle egentligen varit inne i lägenheten nu, men jag ORKAR verkligen inte... är helt slut...hade tänkt sova lite längre idag, men vaknade till och med innan klockan!! Får ta det imorgon, tänkte ta lite i köket så man kan få med sig lite köksgrejer och ställa upp där.

Nu orkar jag inte ens blogga mer, dessutom kom posten!! Kolla post, ut med Rasmus och sen blir det väl frukost och Våra bästa år på det!!

*poof*