Gott Nytt År!!!

Idag är det nyårsafton! Var nere med lite tvätt för ungefär en timme sen. Kan nog springa ner och kolla den om ca 45 minuter, det blir nog lagom, sen får den vara nere och torka fram till kl 12. I eftermiddag kommer Pontus, Veronica och lilla Oliwer. Ska bli kul att träffa dem igen, är ett tag sedan sist :) Vi ska äta 3 rätters här hemma, kommer nog bli massa mys :)

Igår kom mamma och pappa förbi, med ett par julklappar till barnen! De fick varsitt par med regnkläder, både byxor och jacka!! Det var inslaget i varsin låda där man haft brandsläckare, så, först trodde ju barnen att de skulle få brandsläckare, och letade förtvivlat i lådan efter denna * fniss * Men de blev nöjda med regnkläderna. Så fick de ett paket ihop också, ett jättepussel!! Stoora bitar, så totalt blev det närmare en halv meter nånting pusslet. Så pappa och Richard satt och pusslade med barnen, medan mamma och jag satt och pratade lite och gick runt i lägenheten, innan det var dags för fika.

Det var en mysig kväll, och kommer bli en mysig kväll ikväll med.

Nu är det snart dags för frukost!! Barnen tittar på en film med Tom & Jerry just nu. Den visas på kanal 5...väldigt mysig * cartoon nörd!! *

Förresten!! Häromnatten chattade jag lite med Dj Ashba!! woho!! Och nu har jag lyckats bli vän med en av världens vackraste kvinnor, Kat Von D på facebook!! woop woop!!

:D