TACK!!!!

Vet inte vem jag ska tacka för att Richard finns i mitt liv egentligen. Han hjälpte mig med att packa ner alla grejer i lägenheten igår torsdag...Väldigt uppskattat!!!

Kan bara säga att jag har den bästa sambon/pojkvännen i hela världen!!!

<3 <3 <3

Barnens lekland!!

Igår lördag, 25 juli, var jag, Richard, Hugo och Wille iväg till Kungsmarken, till barnens lekland. Vad  jag hade hört tidigare så är det mer eller mindre ett paradis för barn. Massa grejer att kunna klättra, studsa, krypa, åka nerför. De kunde även ta körkort =)

Det var så kul. När vi hade betalat för barnen, så var det mer eller mindre bara att släppa dem, sen fick de springa runt som de ville, givetvis höll vi koll på dem!! Så stora är dem inte än =) Efter en timme var de helt slut och genomsvettiga, så då tog vi en fika så de fick samla krafterna lite, återstod trots allt 2 timmar på deras biljett.

Det var inga problem för dem att komma igång igen efter fikan =) vi stannade totalt ca 2½ timme, sen var de så trötta barnen, så då åkte vi hem.

En stund efter att vi kommit hem kom min mor och far på besök, så vi bjöd på indisk mat. Barnen fick pizza =)

Gissa om de var hungriga!! De åt totalt nästan 75% av hela pizzan... bra gjort Hugo och Wille!! =D

Mamma och pappa gillade den indiska maten, bra det!! Pappa busade lite med Wille, Hugo var nog lite blyg =) men han pratade en massa iaf =)

En rolig dag igår :)

Mitt liv är fan det bästa livet som finns!! <3

Kontrakt..

Skrivit på kontraktet för försäljningen av min lägenhet idag! Skönt, ska bara packa ner grejerna som är i lägenheten nu, sen kan vi hyra ett släp och bara köra bort allt från den. Sen kan jag koncentrera mig på att bara städa den, så den är ren och fin!! Därefter kommer jag ringa de som köpt den, så kanske de kan få tillgång till den lite tidigare...hoppas jag!! Vore skönt som attans att bli av med den, slippa ha det bekymret.

Nu är det dock lite nervöst.... nu är jag ju sambo PÅ RIKTIGT!!! Karlskronit PÅ RIKTIGT!!! Ojojoj...mycket som man inte är van vid på det viset. Men det har ju fungerat bra de andra månaderna, så det borde ju funka bra nu med :)

Behöver nog brygga lite kaffe snart...börjar bli trött...redan!! inte bra..ska ha första natten nu inatt...inte alls pigg på det!!!

Har inte varit pigg på att jobba nätter på länge nu

Men jaja...det löser sig det också. Nu är det kaffedags

Puss å kram