AJ som F***N!!!

Jepp...så kändes det när jag vaknade strax efter att Richard hade stuckit iväg med barnen imorse... Mensvärken allan!!! Kändes precis som att det var en liten djävul som satt inne i magen på mig och hackade sönder mig inifrån!!! Fy fan... och det tar minst ett par timmar för tabletterna att börja verka... *SUCK*

Jaja...efter att jag tog tabletter imorse har jag inte behövt ta nån mer än så länge iaf, skönt det!

Har faktiskt städat lite idag...inte så mycket, men iaf så jag  hittade vårt köksbord igen ^^ hehe. Vart ute med Rasmus ett par vändor också, så jäklans varmt...men skönt!!! Äntligen är sommaren här :)

Fixade lite käk, makaroner och stekt falukorv tills Richard och barnen kom hem :)

Ska snart ut med Rasmus igen innan det är dags för mig att dra till jobbet igen...usch och fy fan!!!

Jaja...här kommer iaf snart lite bilder som Richard tagit med vår nya kamera!! Jävligt fina bilder om jag får säga det själv =)

Ha det gott folk!!

RasmusRasmus

Midsommar helg i VästerHaninge!

Jahopp!!

I torsdags eftermiddag begav vi oss, Richard, jag och lille Rasmus ( min hund ) på väg mot Stockholm och VästerHaninge!!

Vi skulle fira midsommar hos Helené ochTommy, min svärmor och svärfar =)

Resan gick väldigt bra, och snabbt ska tilläggas!! Vi kom upp på 5 timmar, jag har inte vågat fråga hur snabbt han körde egentligen :p

Väl framme fick vi hjälp med all vår packning, inklusive hunden =) Träffade Rose som skulle hjälpa oss med Rasmus under nätterna då Helené och Tommy har ett par katter som inte är vana vid hundar. Nåväl, när vi kom upp till lägenheten satt vi och snackade lite, beställde mat och så kom det fram ett par öl. Väldigt skönt och mysigt att sitta och snacka om bla bil resan upp, och även om vad som hänt sedan sist.

Vi visade några lägenheter som vi är intresserade av och vill titta på, visade dem även ett hus som vi funderar på att boka en visning på.

Både jag och Richard somnade som 2 klubbade sälar ( ursäkta uttrycket ) när vi lade oss.

Fredag morgon, eller förmiddag, vaknar jag vid 10, vi äter lite frukost. Sen är det full rulle med att planera in sill lunchen kl 13. Tack snälla svärmor för det kallskurna!!  Jag äter inte sill, men jag smakade iaf på hennes silltårta, bara för sakens skull. Vi körde lite lekar, en del öl och snaps, omkring 15 - 16 tiden blev det kaffe och tårta, dock ingen silltårta ^^ Men jisses så goda dem var båda två!! MUMS

Senare på kvällen var det grillning på schemat...och detta kött...ojojoj!!! sådan god smak, och så mört det var... MMMmm... sommaren är bra härlig!!

Blev mer lekar på kvällen, bla skulle vi ha en slags pappers stgrut över huvudet, och sparka en boll framför oss i zickzack...jaja...det gick som det gick. Richard hade kanon koll på bollen, men det var jue jävligt annorlunda för mig!! Jag har ingen koll på bollar i vanliga fall...å då med en  strut på huvudet och en massa öl och snaps innanför västen...nä fya!! haha..men kul var det. En annan lek innefattade samma strutar, men en bana som vi gjort, och så slängde man ut en massa potatis. 2 man i 2 olika lag. Jag och Gunilla vann ska tilläggas!! Men det såg ju för kul ut, vi såg ut som pickande hönor!!! xD

Spelade kubb också...men ja...träffsäkerheten är lika med noll hos mig...men jag lyckades faktiskt få ner en!

Grabbarna vann efter likte om och men...och gissa om de var nöjda!! jisses...stolta som tuppar!!

Lördag...hmmm..tja...jag citerar min Richard från i söndags " vafan, man kan ju tro att ni hoppade midsommar och firade den igår istället  =) "

Haha... ja herre jävlar. Vi satt ute och åt middag, vi tyckte vädret var så fint så det var lika bra att passa på. Richard gick upp i lägenheten och kollade film istället för att vara med efter middagen då vi skulle köra hem tidigt på söndagen.
Jag satt med svärmor å svärfar fram tills närmare midnatt tror jag. Vi var nog ca 7 personer runt detta lilla bord, och fick i oss 7 flaskor vin, en jävla massa öl och likörer... Så ja, ni kan ju gissa själva hur vi mådde efter det!!

Jag vaknade söndags morgonen redan 6:30... kallsvettig som fan, och törstig... å kände...jag måste hämta vatten. Gjorde så, och drack 2 klunkar...sen gick jag in på toa. Trodde jag skulle behöva kräka först, men det klarade sig. Sen satt jag och drack mitt vatten fram till 8... tog en liiiiiiiten macka också för att försöka få rätsida på magen. Sen var det bara att duscha och göra sig i ordning!

Strax efter 9 körde vi hemåt, efter att ha tackat för oss och kramat alla. Vi stannade till vid mackedonken i Oskarshamn, för att äta lite.... detta var omkring 12 snåret...först då var jag riktigt hungrig och kände mig levande igen ^^

Vi körde inom Mediamarkt på vägen hem också...i Kalmar... så förvånande nog...elelr inte.. blev vi med TV och Systemkamera på hemvägen :) Så nu har vi en jättefin 42" plasma tv och en kanon bra kamera!!

Förresten...jag har fixat min adressändring idag... och satte ut min lägenhet till försäljning förra veckan :)

Å...för er som inte vet...

Jag älskar min Richard <3

Puss å kram

OOOOOOOOOOOoooooooooooooooojjjjj så länge sedan...

Ja... det måste jag ju då säga... riktigt sjukt längesen är det sen jag sist bloggade.

Ända sedan december, är det så himla mycket som har hänt. Några skolinformationer har det blivit, jag fyllde år, hade fest i nya lägenheten, och ca 2 veckor efter det, åkte jag upp till Runö, för att gå en tvärfacklig kurs...insikter.  Jag visste inte om att det var nån mer än mig från Blekinge, så jag bad pappa köra mig till flygplatsen.

Hela resan upp går bra...förutom att det var ett jävka propeller plan vi fick åka...fy för fan!! USCH!! inte nån pleasant ride kan jag säga... men men.

Iaf... Väl framme på Runö får vi nycklar till våra rum... så jag inackorderar nmig i mitt rum...sätter upp datorn etc.. å så ska vi träffas i ett klassrum allihop å få lite snabb presentation.

Alla verkar vara super trevliga!

Nåväl...vi hoppar fram till måndagen den 2:a februari....andra kursdagen. Vi fortsätter med presentationer och liknande... och jag ser då när vi fått ut kontakt listorna, att min email adress inte stämmer, så jag går fram till tavlan och skriver upp den rätta. Då säger en kille....Richard...är det adressen till din msn också? Jag svarar: Näe...det är en helt annan adress...
Skulle man kunna få den, undrar han... Så jag går fram till honom och skriver upp min msn adress...

Senare på kvällen efter att ha ätit och sånt...så sätter jag mig en runda på mitt rum efter att vi alla har haft  lite samkväm som det kallas, och ser att han har addat mig... så jag lägger till Richard. Vi snackar lite, och rätt som det är kommer en utmaning från honom... Liknande det här: Jaha, men då kommer jag bort till dig nu då och sover hos dig... Jag är inte den som backar för en utmaning...Jag har inga som helst problem med att sova bredvid en annan människa...så jag sa till honom på msn..jaja visst...kom du. Då blev han lite förvånad.... och trodde att jag skämtade först... men han kom  när vi hade lagt ner msn. Det första jag sade när han kom in var, INGET annat än att sova..nä visst d e lugnt sa Richard.

Så vi låg i min 80 cm breda säng och snackade en massa... och jag å min trut kan snacka ibland alltså.. tills jag rätt som det var kände en hand mot min kind som fördes mot hans ansikte...och rätt som det var kysste han mig. Jag försökte backa lite och prata vidare, men det gick inte...Han fortsatte kyssa mig.

Enda sen den kvällen sov vi ihop varje kväll... å...ja..vi blev ett par redan dag 2 av kursen. Fast jag var väldigt rädd... känslomässigt...just för att bli sårad och liknande igen. Men han har ända sedan dess bara visat mig hela tiden att jag är den han vill ha.

Vi fick så himla många vänner på denna kursen, och har kontakt med väldigt många av dem fortfarande. Och via en av dem...Svenne, fick jag veta, att min Richard....fastnade för mig redan när han såg mig dag 1... herregud... denna karl...min Richard...min Ludde... han är så ofantligt underbar!!!

Vi har varit tillsammans i snart 4½ månad.... och bott ihop i mer eller mindre 3 månader snart =) Vi letar större lägenhet, då han har en trea, och dessutom 2 små pojkar på 2 & 3 år. Jag har ju min  lilla hund också, därav känner vi att vi behöver ett större boende.
Såhär bra förhållande som jag har nu, har jag då aldrig haft! Den här karln behandlar mig so