Idag är en sådan dag...

då jag...tro det eller ej... kan önska att dem vore mina....

Har pojkarna hemma idag då Hugo hade feber igår kväll. Idag är han dock pigg igen. De fick följa med mig en runda på stan, så vi tog med vagnen. Vi var och köpte en ny filofax till mig, en vägg kalender till dem, tänkte jag iaf. Ni vet en sån där man hade i små skolan, där man fick klistra fast olika bilder från månad till månad, och dra små vita lappar för varje dag. En sådan köpte vi till dem. Vi gick in i väsk affären också, Hugo såg en rosa väska som han tyckte att jag skulle köpa xD haha. Men såå fin var den inte, så jag visade 2 andra, så de fick välja vilken jag skulle ha. Röd eller svart. Det blev svart :) Kalendern är röd, så det blir en bra matchning :)

Sen gick vi till apoteket och köpte värktabletter och mer flux. Sedan bar det av till hemköp och handla mer mjölk, och okej, ett paket äppel juice med :)

Wille satt och somnade i vagnen :) Hugo stod och pratade med mig en massa på sin stå bräda.

Ja jisses... detta liv jag lever nu, det är ta mig fan KÄRLEK på hög nivå <3

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuccccccccckkkkkkkkk....................

Grät en del igår när barnen lagt sig.... Vi kollade film, och älskling pausade för att hämta dricka...då kom tårarna...

Jag hör inte Rasmus andetag, inte hans tassar, inte hans snarkningar... Han är iväg hos Mia igen, Majja var på g med löpet. Nu är det strax en vecka som han varit iväg... Kunde inte somna riktigt igår...

SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRR min lilla Rasmus :'(

Rasmus

Vaccinering.... bland annat

Jepp!! Fått min spruta mot nöff nöff sjukan idag. Fick den via företags sköterskan. Grejen är den dock, att jag HATAR sprutor över allt annat!!

Jag vet, jag är tatuerad och piercad, men va fan, det är en helt annan sak!! Såna saker gör man för att man vill. Vaccinering är enbart för att man måste!!

Jag sa till sköterskorna att jag verkligen ogillar sprutor...satte mig ner i stolen, slöt ögonen, försökte andas lugnt...och sen kom tårarna! Jag vet...jag är en mes gällande sånt... men fy fan... hatar verkligen sprutor!! Undrar om jag varit tillräckligt tydlig på den punkten än?? Jaja, det hela var över snabbt iaf.. dessutom så kändes den knappt alls. Får se om jag kommer känna nåt alls de närmsta dagarna. Grejen med tårarna är att jag får en otrolig panik känsla när det gäller sprutor, då kan jag inte hålla tillbaka mina känslor. yeye, nog om det nu :)

I helgen har det inte hänt så himla mycket mer. Vi fick besök av Micke med sin tjej/sambo Barbro. Väldigt trevlig tjej, som dessutom visade känslor gentemot Micke inför mig och Ludde, SÅ ska han ha det min fina vän :) Han busade runt en hel del med Hugo och Wille med :) Wille vart ganska blyg i början, men efter ett tag så märkte han att Micke är väldigt snäll =)

Mamma och pappa kom förbi en runda också, pappa skulle visa hur vi ska göra för att bredspackla :) Stackarn hade gjort nåt med ryggen...kunde knappt gå!!! Pappa börjar bli gammel ;) * skämt *

Har precis tittat på Desperate Housewives :) ska nog sitta uppe en stund till innan det blir läggdags för mig. Ska se så inte Ludde vaknar me....han har ont i magen :( för mycket stress kanske??

Rasmus är iväg igen nu... å det tar inte lång stund innan man börjar sakna honom här hemma... Det var så tyst i lägenheten, så Ludde frågade var Rasmus var när han kom hem...sen kom han på att han skulle vara iväg ett tag nu ju. Får se om lilla Maja börjar löpa =)

Jaja, nu blire annat för mig :)

* poof *