FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egentligen ledig...men nej nej... ska minsann jobba inatt med... men det är en av juldagarna från förra året... så vad fan... Chefen kom ändå och frågade en månad i förväg...då kan jag knappast säga nej

Har handlat idag... mat tills Svenne och Carina kommer. Å...en del grejer till mig för att bli fin för min älskling imorgon :)

Lyssnar nu på sonic syndicate...iofs med Roland...så det är ju egentligen den gamla uppsättningen...men dem är såååååååååå bra... Och jag införskaffar på detta vis ny energi till batterierna i min kropp... Inte för inte som de kallar mig för duracell kanin på jobbet ^^

Kommer en bild på Roland och mig efter Sonic Syndicate´s spelning på Ron 28:e november 2008 :)

Roland, ex sångare i Sonic Syndicate

Onsdag...

Fullt upp idag!

Har varit ute hos Mia och hälsat på! Rasmus fick minsann fullt upp med att springa runt och busa...med hundar i precis samma storlek!! Var härligt att se honom kunna busa av sig :) Var hos henne ett par timmar, sen blev det att dra in mot Ronneby och avdelnings expeditionen, hade ju expeditions tiden idag. Har även tagit ett par viktiga samtal idag, och tack och lov så gick det bra. Inte nervöst längre :)

Efter det bar det hemåt och käka med älsklingen, sen vila en liten stund... sen fixade han kaffe åt mig....!!!! TACK min älskling :) sånt värmer så oerhört :)

Nähä, ut med Rasmus innan det är jobbdags :)

* poof *

Tisdag...

Ringt ett par samtal idag... ett trevligt och ett mindre trevligt... Nervös som fan... ska messa eller ringa ett till sen... behöver prata med vederbörande!

Har snackat en hel del med älsklingen idag... så vi bestämde oss....Rasmus, min lilla hund...ska få chansen att bli pappa iaf en gång :)

Ont i magen, men inte så farligt som det brukar...det jäklas med mig nu å är igång, men ändå inte...vad fan är detta för grejer??

Ska hälsa på imorgon förmiddag hos Mia, hon som ska få låna Rasmus :) Så får vi prata igenom saker och ting, och så får jag träffa hennes hundar :) ska bli mycket trevligt :)

jaja, nu ska jag slå på kartan så jag hittar ut dit imorgon :)

* poof *