Åter till verkligheten!!

Jaha...den tiden i Bulgarien gick snabbt, fööör snabbt om ni frågar oss! Vi hade en underbar vecka med massa sol bad och bara myyyyyyyyyys. Vi promenerade en hel del också och åkte till bla Burgas och Nessebar! Vi hittade en favvo restaurang där vi åt varje kväll =)

Bilder kommer när mannen min skickat över dem till mig =)

Hotellet var okej, men vi var långt ifrån nöjda.

Verkligheten började för oss båda i torsdags. Jag tror ta mig fan att jag börjar få vantrivsel huvudvärk...så fort jag stämplar in på jobbet så kommer huvudvärken! Jag trivs med folket!! Men däremot inte med arbetstiderna längre! Finns ju inga andra jobb att få heller =(

Får stå ut så länge....

Sorry, mer glad blogg när bilderna kommer =)

Pöss

snaaart....

Snart så är vi där...sunny beach! Bjuder på lite bilder jag hittade via google, tills dess att vi har egna att lägga upp =)
ska bli ofattbart skönt att komma iväg!!

Pöss

SEMESTER!!!!!

Nu är det ÄNTLIGEN semester!!!

Imorse var jag hos finaste Linda och fick nya fräscha naglar!!! Kommer lägga upp en bild snart =)

Därefter bar det hemåt och ut med Rasmus, sen åt jag lite frukost. Efter det somnade jag nästan i soffan, så det var bara att gå in och lägga sig :)

Sov till 13, var trött som en gnu när jag vaknade, men har piggnat till ganska bra. Fick samtal från vårdcentralen som jag beställde imorse. Så imorgon ska vi dit och få varsin spruta mot Hepatit A, Twinrix sprutan är det försent för  i detta läget, så den får vi ta senare. Vidare imorgon ska vi tvätta lite till. Sen ska vi lämna Rasmus hos farmor och farfar, så han kommer att få lite semester han med. Kunna få springa mer eller mindre fritt hela tiden, det kommer han gilla! Sen ett snabbt besök hos mamma och pappa också, sen tiiiidigt lördag morgon åker vi ner till svågetorp, lämnar bilen sen tåg vidare mot köpenhamns flygplats!! Fy fan vad skönt det ska bli!!! Bulgarien och Sunny Beach en hel vecka, den avkopplingen behöver vi älsklingen och jag =)

Nya fräscha =)