Let´s Zumba!!!!!!!!!!

Ojojoj!!!

Jag hade förväntningar på detta passet, och det enda jag kan säga är, fy faaaaaaan vad kul det var!! Tjejen som ledde passet idag hette Amanda, har jag för mig... Hon var en sådan människa som verkligen gav ut en massa energi!! Trots att man var relativt trött mot slutet, så kom hon med nåt nytt, och fick alla med sig.

Jag ljuger nog inte om jag säger att vi var omkring 30 - 40 st på passet. Riktigt roligt!! Kommer bli ett stående pass för min del, iaf då man är ledig :)

Får se hur det blir med träningsvärken nu då... haha

Träningsvärken allan!!! Eller göte....eller agda...eller...

Ja ni förstår själva!! Sådan här träningsvärk har jag inte haft på...hmm... ja, flera år!! Å andra sidan så är det sjukt längesen jag tränade också. I fredags morse var jag på ett body pump pass för första gången på oooooooooooooooooooooootrooooooooooligt länge!! Styrketräning i sig är MINST 1 år sedan jag körde, sedan då att ta ett bodypump pass såhär... jisses. Igår hade jag så ont i benen så det var sjukligt. När vi satt här hemma och kollade en film, lade älsklingen sina ben över mina, och råkade trycka ner dem...jisses, jag fick hålla igen som attans för att inte skrika rätt ut. Barnen sov ju! Kan knappt resa mig från sittande ställning, men det är samtidigt denna värken jag gillar....det känns som att man har gjort nåt nyttigt med kroppen! Tänkte att jag, trots täningsvärken ska prova på zumba idag! Det verkar vara riktigt roligt!

Igår eftermiddag åkte vi till Ronneby, till mina föräldrar. Vi skulle bli bjudna på middag!!

Det vankades lite grekiskt! Blev souvlaki ( stavning? ) med potatis klyftor och tzatziki! MYCKET gott. Barnen var sååå himla duktiga och skötte sig kanon vid middagen, och även resten av tiden.

Medan vi väntade på maten så hjälpte pappa barnen att sätta igång en film, Gustaf 2. Det var populärt. :) Efter maten vankades det efterrätt, frödinges schwarzwald tårta och hembakade bullar som vi hade med oss. Filmen tog slut under tiden som vi åt middag, så pappa drog igång Nickelodeon till barnen, vilket också var uppskattat. Så, efter en stund , när barnen hade fikat klart, tittade de på tv...vi vuxna satt i köket som ligger i anslutning till vardagsrummet, och pratade lite. Så ropar Hugo; Hallå!!

Richard ropar då: Jaaa...vad är det gubben??
Hugo; Inte du pappa, den andre pappa!!

Hahahahaha!!!!!!!!! Så klockrent!! Han ville att min pappa skulle komma ut och sitta med dem. :D

en stund innan vi skulle hem satt Hugo i pappas knä och tittade på tv :)

Det var en riktigt mysig dag igår måste jag säga. Sååå stolt över dessa två fina pojkar som min älskling har!!

Massa kärlek till alla <3

Pust & stånk!!

Ja, det kan man väl lugnt säga!!

Kom faktiskt upp tidigt imorse, vid 7:30... Ringde älskling en signal så han skulle veta att jag var uppe. Han ringde tillbaka, så vi pratade lite. Det hade varit 13 minus när han körde mot jobbet...uschanamej!! Jag gick ut omkring 8:30 med Rasmus, och jävlar!! Jag fick svårt att andas!!! sååå kallt var det!! En massa salt på gatorna med dessutom så stackars Rasmus kunde knappt gå ute :( fick så ont i sina små tassar. Ändå hade jag smörjt hans tassar en stund innan vi skulle ut. Ska smörja dem fler gånger under dagen.

Vid 9:30 gick jag ner till gymmet, tänkte köra body pump som startade vid 10. Och det gjorde jag... Jävlar, kunde knappt gå efteråt...när jag skulle gå ner för trappen när jag skulle ut från gymmet kände jag att rumpan och benen skakade som attans!! Härligt värre!!!

Nu väntar en dusch, sedan ska jag upp till stan, gå in till banken och boka ett möte. Köpa vatten påsar så vi har lite vatten, smakar så mycket klor nu för tiden. Äckligt!! Jaha, sen då? Jag funderar faktiskt på att baka lite..... förbereda för lite viktväktar bullar imorgon bitti! Väldigt goda bullar det där :) Funderar på att baka lite choklad bollar också till barnen, och kanske lite kanel bullar som vi skulle kunna ta med till mamma och pappa imorgon eftermiddag =)

Nähä...duschen var det ja....