Midsommar i Varberg =)

Vi var uppe i Varberg, skulle fira midsommar med några goda vänner.

Vi dök upp på torsdagen, satte oss att äta på ett thai ställe som även hade vanlig mat. Maten var väl sådär god. När vi var klara så cyklade vi en runda medan vi väntade på Biggan och Svenne. Efter en stund ringer dem när de är i närheten, så vi cyklar uppåt och möter dem! De följer med upp på vårt rum på Okéns Bed & Breakfast, så vi kan göra oss i ordning. Sedan drar vi ut och tar en liten pub runda, väldigt mysigt.

På fredagen, vilket då är självaste midsommar afton, går vi runt på stan inhandlar lite mat, vi träffar Biggans väninna Mari - Louise, väldigt trevlig dam. Vi promenerar en hel del, går ner till en fiskbutik, för sällskapet ska ju ha matjessill :p

Sedan går vi upp mot fästningen...där tänkte vi ta en fika...men det visade sig att caféet var stängt...det hade de missat att skylta om!

Så vi går in mot stan igen, sätter oss på ett café som heter Mignon, om jag inte minns fel. Dyr fika, men gooooooooood!! Vi sitter och snackar en del om hur vi ska lägga upp planerna för kvällen....och jag är fruktansvärt nervös!! Jag viskar mot Svenne att jag är väldigt nervös...han flinar bara...bestämmer mig för att skjuta upp på hemligheten lite till.

Älskling och jag går upp på vårt rum för att göra oss i ordning. Sedan cyklar vi till Biggan!

Väl där är förberedelserna i full gång... så vi sitter och tar en kall öl, snackar lite, sedan tar vi ut maten för att sitta ute och äta.

Efter det går vi in, jag står ute i köket med Biggan och Mari - Louise...alla vet, utom Ludde vad min hemlighet är... så de stöttar mig och säger, ta det vid jordgubbarna.

Biggan tar med en flaska skumpa, och vi serverar jordgubbarna. Biggan håller en liten skål samt tacktal för att vi ville komma, och så sjunger vi för Svenne som snart fyller 50 taggare! Därefter säger Biggan att jag har nåt att säga...

Ludde tar tag i sitt glas, kramar om handen på Svenne och är jättenervös.

Jag är också fruktansvärt nervös, men börjar med att tacka Biggan att vi fick komma till henne under midsommar, tackar mari - louise att det var kul att träffa henne. Sedan vänder jag mig mot Ludde... och säger:

" Richard...vi har delat snart 17 månader ihop...( darrar på rösten )...du har visat mig hur det är att bli älskad och omhändertagen av en man... ( tårar kommer, försöker hålla igen )... jag... ( ser hur Biggan börjar gråta och mina tårar kommer ) jag skulle därför bli väldigt glad om du skulle vilja förlova dig med mig och börja titta på ringar med mig...

Nu flödar tårarna ordentligt...

Ludde blir väldigt rörd, och säger, jävla tjej, jag ville ju vara först! Det är väl klart att jag vill!


Så...ja, vi är förlovade nu, och letar ringar =)

Livet är underbart

<3 <3 <3