Mysig start på dagen :)

Vaknade till lite lätt när älsklingen kom in och klappade om mig innan han skulle köra till jobbet. Det är såååå mysigt när han gör det, även om jag inte alltid vaknar till, så är det skönt att veta att han tittar till mig innan han åker.
Gick upp vid 6:47, hade en tid hos Linda vid 7:30. Har fått mina naglar lite vårfina =) Så idag gjorde vi inte vanlig fransk manikyr som vi brukar... de blev glittrigt cerisa istället!!! Wiiiie :D

Nu ska det intagas mer kaffe innan jag ska förbereda mig mentalt inför tandläkar besöket...
Mina vårfina naglar =)

mina naglar :)


* poof *

Senaste händelserna...

Var tjänstledig i lördags då jag och älsklingen skulle ner till Helsingborg på 30 års kalas! Det var lilla Tom som firades =) Blev även till att fira persiskt nyår :)

Vi bodde på hotell under natten, var skönt och trevligt, att man kunde vara med hela kvällen =)

Nu firar jag semester, fruktansvärt skönt!! Har haft lilla Wille hemma... han har varit såå sjuk stackarn. Han hade nästan över 41 graders feber igår kväll...så älskling åkte in till sjukhuset med honom. Där fick de reda på att det var öroninflammation. Så nu är han bra mycket piggare.

Stackars Hugo drömmer mardrömmar, precis varit inne hos honom och klappat om och stoppat om honom tills han lugnade sig. Han har varit väldigt orolig ikväll... han sov nästan en timme, sen vaknade han och vart såååå ledsen. Så jag tog upp honom, brukar aldrig göra det...men kändes som att han behövde lite extra uppmärksamhet nu. Wille har ju fått lite extra tack vare att han varit så sjuk, och Hugo behöver ju med uppmärksamheten. Han blev inburen av älsklingen när han kommit hem från sitt möte, sen ville tydligen Hugo att jag skulle läsa en saga för honom, så det blev Kalle Anka. Tog inte många minuter innan han somnade :)

Hoppas att drömmarna slutar nu för kvällen... det lär vi märka.

Nu ska jag snart ut med Rasmus, sedan en dusch och sen lägga mig att sova bredvid världens finaste älskling <3 <3 <3

Lite kvalitets tid

Har det minsann varit idag =)

Var hos Linda nu på morgonen och fixade en nagel där materialet hade gett med sig, har tufft jobb :p

Därefter tog vi faktiskt en frukost fika på Lennarts, väldigt mysigt :) Ska till henne igen på fredag nästa vecka, då är det en ordentlig omhändertagning som gäller. Ska nog göra naglarna lite våriga då med, istället för bara fransk manikyr som jag haft i ett år nu :)

Nähä...kaffedags!!!

pöss