Slöööööööööö dag!

Vaknade med ett ryck imorse. Hade heeeeeeelt glömt bort att LP stiftelsen skulle komma och kika på lägenheten...De ska hjälpa oss med flytten kom vi fram till efter titten idag. Jag ringde och bokade tiden med dem i fredags, så vid 8:54 ringde de imorse och sa att en kille var på väg. Haha, det var minsann bara att hoppa upp ur sängen, och dra på sig kläder sen springa ner för att möta upp dem utanför.

Nu börjar det närma sig med flytten iaf...ska bli så otroligt skönt!! Har tagit det väldigt lugnt idag...blev såå trött av att vakna med ett ryck.

Har iaf diskat, gjort middag...å ja...tvätten är kvar, men kan ju ta det imorgon kväll! Älskling är på Runö nu igen, men han kommer hem igen på onsdag, så det är ju inte så länge.

Sitter just nu och tittar på Svenska Hollywood fruar på tv3, säger bara att man måste ju älska Maria Montazami. Denna människa är ju helskön!!

Har idag fått se bilder från min väninna Charlottes vistelse i Barcelona, då hon och hennes familj åkte dit för att se Dj Ashba spela med Guns n´Roses... ojojoj vilka bilder. Aningens avis e jag allt!!! För er som inte vet vem Dj Ashba är, så är det en utav de grymmaste gitarristerna som går på denna jord!! Mer info om honom finns på http://www.ashbaland.com