Sådär...

Pratat av mig med sambon så nu e jag inte lika ilsk längre...

Dags att ta ut hunden sen jobb!!

När ska det sluta födas idioter???

Okej, idiot är kanske ett hårt ord just nu....

Men jag blir så trött, om man ger sig in i en debatt, och fortsätter debatten med fortsatta motargument, för att deesutom till råga på allt våga skriva : " Jag kan garantera att du är moderat "... För att efter ett antal diskussioner sedan skriva: "Jag har fattat hela tiden vad du menar, men du har missförstått mig." Jag har ju sett vad människan skrivit!! Jisses!!

Går jag in i en debatt så inte fan slänger jag ur mig sådana saker att du är säkert ditten eller datten. Folk får tycka vad de vill, men däremot så ska de fan också kunna acceptera min åsikt!

Debatten i fråga gällde huruvida folk ska skita i att SD kommit in i riksdagen eller ej. Jag tycker inte man ska göra det och jag tycker inte de ska få sitta där alls då de är ett enfrågesparti! De har en enda sak som de vill ta itu med och det tänker de inte ens göra på ett medmänskligt sätt!!

Aja, skit samma!!

Jag vet var jag står i den frågan!!

Vill ni se???

Dem gamla mobilen är som sagt död...ska gå till 3 butiken idag och hoppas de kan hjälpa mig... sen så kan jag köra igång med min nyyyyyyyyyya mobil!!!

så ser den ut...fin, eller hur :)

Hoppas att den kommer funka problemfritt!!!

Dessutom är det sista tandläkarbesöket nu!!! 5:e och sista, herregud så skönt!!!

Hoppas det också fortlöper smärtfritt!!