Fredag! Ni vet ju vad som händer då...

Imorse efter jobbet var jag på ett spinning pass...skönt men jobbigt...kändes rejält i benen kan jag lova!

Så efter duschen blev det att väga och mäta sig igen! Så här kommer denna veckas siffror!!

Vikt: 89,9 kg ( -0,3 kg )
Midja: 86,5 cm oförändrad
Rumpa: 108 cm oförändrad
Lår: 63,5 cm ( -1 cm )
Arm: 33,5 cm ( -1 cm )
Handled: 16,5 cm ( +0,5 cm )

Är väl relativt nöjd... jag kämpar vidare :)

Puss

Deltar i tävling..Hittade precis en blogg skriven av en tjej i Stockholm här på blogg.se Då jag är nyfiken på nya hårprodukter så blev jag ju såklart mer nyfiken när jag hittade denna lilla tävling hos http://www.sannalitens.blogg.se

Biolage har jag bara sett på tv reklam tror jag... har inte fått för mig att köpa nån produkt ännu.. Men har jag tur nu så kanske det blir att jag kommer fortsätta med dessa produkter :) Aja, återstår att se.

Jag ska snart ut på en promenad med Amanda, sen blir det att vända hem och förbereda sig inför sista nattskiftet.. Ska byta om till träningskläder också, tänkte ta ett spinningpass imorgon bitti efter jobbet innan jag åker hem..

Puss

Hoppsan...

Ja, tiden den går!!! Har hänt en massa trevligt förra veckan!

På tisdagen var jag på gymmet fram till 12:30..syster kom in med tåget... så hon kom in på gymmet och väntade på mig, sen gick vi till Café 3 G och lunchade. Sen gick vi hem och lämnade lite saker och tog ut Rasmus en sväng. Därefter hämtade vi barnen lite tidigare från dagis... OM de blev glada när vi kom...jag såg Hugo´s min när han såg att Helena var med :) Så gulligt!

Vi gick direkt och handlade lite inför middagen, vi skulle ha tacos tänkte vi :) Hade en hel mysig kväll!! Barnen lade sig omkring halv 8, dock somnade de väl inte förrän strax efter 9... en var törstig, sen var det kissenödigt etc etc :) Samtidigt var det nog spänningen med för att Helena skulle sova över hos oss :)

Syster och jag lade oss nog omkring 11 snåret, var
ganska slut båda två.. Jag fick dock springa upp med Wille ett par gånger på natten, han hade drömt sa han...sötfisen... :)

Onsdag morgon tillbringade vi hemma, iaf frukosten.. sen var det dags att fixa iordning barnen inför påskfesten som skulle vara på dagis..så himla fina blev dem små kaninerna :)
Vi hämtade dem strax innan klockan 11...sen gick vi hem och förberedde lite fika/lunch som vi skulle ha med oss till Wämö parken. Där var vi och tittade runt på deras mini zoo, och barnen lekte en massa! Syster lekte minsann hon med ;) Rasmus han tyckte nog det var ganska kul med alla djuren som fanns där. Vi tänkte mata änder också, men konstigt nog så fanns det inga i Wämö parken, så det blev en tur till Brunnsskogen och mata änderna där... mysigt :)  Sen körde vi hem syster yster... pojkarna var riktigt trötta efter turen i Wämö parken så de somnade i bilen på väg till Ronneby..

I fredags kom dessutom svärmor och svärfar på besök, de lämnade oss igår :/
I lördags var det ju påskafton också, så vi var hemma hos mamma och pappa under eftermiddagen och grillade och åt tårta...Wille fyllde 4 år igår, men vi firade lite i förskott med mamma, pappa och Helena :)

Helgen och veckan som varit har varit underbar! Alltid kul med besök :) pojkarna har haft så himla roligt! Tänkte bjuda på ett litet bildspel här under från den gångna veckan :)

Helena med Hugo och Wille på torget, efter all dans :)

Pojkarna med sina fina handduksrockar som de fick av Helena :)

Påskhararna, Hugo och Wille :) Vi hann knappt börja sminka dem innan de frågade om vi var färdiga :)

Hugo med en macka i högsta hugg i Wämöparken :)

Rasmus tyckte det var kul med djuren och gott med gurka :)

Helena leker :)))

Helena hjälper Wille =)

Hugo var mer hungrig :)

Wille, trött efter all lek :)

Hugo...lika trött han :)

Mata änderna i Brunnsparken :)

Färgade marsipan till Willes tårta :)

Willes tårta är färdig! Ska föreställa Super Mario...aningens Simpsonifierad :)

Slutligen...dagens frukost efter morgonens spinningpass!! Havregrynsgröt, knäckemacka och kaffe! MUMS för min mage :)))

NU, så ska jag slappa en liten stund till, sen vid 12 är det indoor walking som gäller, därefter en snabb dusch och sen in till Ronneby för möte :)

Puss & kram <3