Hoppsan!!

Har minsann gått 2 dagar sedan jag sist bloggade!! Var iofs för trött igår! Kände mig helt off! Efter att vi käkat middag igår så började jag känna ett söt sug! Första på ganska länge nu!Men jag redde ut det med :) * Ger mig själv en klapp på huvudet *

Tänkte försöka uppdatera bloggen iaf en gång om dagen, men om viktresan kommer det nog bara uppdateras på fredagarna nu, när jag ändå ska mäta och väga då.. Kommer iofs bli uppdatering om jag får ett anfall att sötsuget rycker in, då kan jag behöva skriva av mig en massa :)

I övrigt så kommer jag fortsätta skriva om saker som sker i mitt liv :)

Idag har jag varit på stan och shoppat lite! Fast inte så mycket till mig själv..eller jo, men nödvändigheter :) Hittade sen några grejer till min syster med, men det kan jag inte skriva om här!! Ska ta kort på grejerna och skicka till mamma så hon får se vad det är iaf :)

Nu ska jag snart bege mig ut med Rasmus, sen måste jag göra mig i ordning för att sova...är dödstrött!!

Godnatt och sov gott på er :)

Puss

Lördag! Och vilken mysig sådan!!!

Kan ju börja med att säga att vi har minsann haft fullt upp idag!

Jag steg upp lite efter kl 9, tog ut rasmus, sen började jag göra mig i ordning. Älskling stack iväg och skulle spela squash med Peter. Jag tog med barnen upp på stan till Lennart´s café för frukost, även om det nu blev en sen sådan :) Var jättemysigt!!

De åt 1½ fralla var, och varsin liten kaka. Sen gick vi på stan, tänkte se om det fanns solglasögon till dem. Vi hittar bara ett par av de som de redan har.. så det var lika bra att försöka hitta nya. Först gick vi in till KappAhl, där hade de inga, men däremot hade de strumpor, tag 3 betala för 2 :) Så de fick 3 par strumpor var som de själva fick välja ut!

Sen gick vi ner till H&M, tänkte att DÄR kan det ju finnas solglasögon.. jag såg dock inga, så frågade en som arbetade där.. och d hade minsann fått in 3 olika modeller än så länge till pojkar. Pilotisar, spindelmannen eller med en döskalle på sidan. Det blev dödskallen!

Nöjda och glada gick vi sedan för att möta upp älskling med bil och Rasmus :) sen bar det av för ett besök hos farmor och farfar! Vi stannade ett par timmar och fikade, och innan vi skulle gå fick pojkarna varsin present som d öppnade där! Varsin fin bok!! Håkan bråkan och Känn på djuren :)

De tackade så mycket och satt och kikade i sina böcker medan vi körde hemåt igen och skulle handla. Sen köpte vi pizza, men älskling och jag blev besvikna... men mest älskling... hans var riktigt fel då den inte motsvarade hälften av det han beställde..

Efter maten gick jag och vilade en stund, när jag vaknade blev det lördagsgodis för allihop :)

Nu ska de borsta tänderna och lägga sig att läsa/sova :)

Hoppas att alla andra också haft en underbar dag..för det mina vänner, det kan jag lova er att vi minsann har haft!!

Puss & kram

Fredag dag 19... vägning!

Japp, idag var det ju då dags för vägning igen! Men jag trodde som sagt inte på nån överraskning idag.. däremot var det iaf bra att den stod på samma som förra omgången, 91,9 kg. Min mens började ju igår, och jag brukar lägga på mig 1 - 2 kg när jag har perioden.. så nästa vecka kan bli mer spännande :) Är fortfarande duktig på att hålla igen i veckan :)

Shape up appen som jag tog hem till telefonen är kanon! Ett väldigt bra och simpelt hjälpmedel om man vill hålla lite bättre koll på hur mycket man stoppar i sig och vad!

Ska mäta också om jag nu kan hitta måttbandet... vänta lite * letar *

Midjan mäter 95 cm... vet inte om jag ska vara glad eller ej.. Har iofs märkt på jobbar byxorna att de sitter mycket bättre nu när jag börjat komma ner i vikt, så jag borde nog vara glad, borde ju innebära att midjan har minskat litegrann!? Har ju inte bokfört den förrän nu så jag har ju inget att jämföra med heller..

Okej, men nu ska midjan också mätas varje fredag!! :)

Blir bra det här ska ni se :)

Puss å hej!!