Fin besök!

Idag har Pappers förbunds ordförande varit och hälsat på oss på kursen! Var väldigt intressant att lyssna på det han hade att berätta :)

Klockan är dessvärre lite sådär halvsen, så jag tänkte skriva mer om detta när jag sitter hemma i lugn och ro, så kommer jag dessutom lägga upp några bilder som jag tagit från hans besök :)

Puss

Steg 2, dag 1 (4)

God dag och god morgon!

Nu är det snart dags för dag 4 på förbundskursen. Vi håller på med lite förberedelser innan vårt lilla gäng kommer. Börjar lite lätt med fika på förmiddagen då många har rest en bra stund. Är ju inte helt fel :)

Än så länge är jag inte nervös...kanske kommer lagom tills jag och Henrik " lillpojken " ( hans nya smeknamn ) ska börja med vårt framförande i eftermiddag :) Ska se om jag kan få lite bilder som man kan lägga upp på kursen och kurs deltagarna. På onsdag ska vi få celebert besök...vår förbundsordförande kommer och hälsar på! Ska bli mycket spännande :) Har aldrig träffat karln, så det ska bli väldigt kul att höra honom.

Just nu har vi lite småstrul med projektorn, vore ju bra om den vill fungera :p

Nu har mitt skrivande tynat lite, så jag drar mig härifrån en stund, återkommer lite senare om det finns tid :)

Pöss

Ramlösa Ananas!!!

Snacka om att den var god!!!

Hittade den på maxi igår när jag handlade lite gott till kvällen med pojkarna :) Ojoj...den kommer nog bli en favorit i högen tillsammans med vattenmelon och mango :)

Sitter just nu på hotellrummet, ska strax gå in och duscha..behöver det efter tågresan känner jag. Kommer att somna helt ovaggad!! Är så ofantligt trött så det är löjligt. Kunde inte somna ordentligt på tåget heller kände jag.. fick lite kramp i magen å sånt :(

Sitter just nu och njuter av en loka skogsbär... mums!! Frukost blir vid 7:30 imorgon...så behöver gå upp vid 6:30 iaf, då är det inte fel att gå och lägga sig lite vettigt innan :) Förhoppningsvis kommer jag igen med nya krafter då!

Ska bli kul att träffa gänget som kommer imorgon igen! De har fått göra lite motioner nu under tiden som gått emellan dessa 2 stegen. Alltid kul att höra vad folk tyckt om uppgifterna och sånt.

Sitter och chattar med mamma lite samtidigt... men vi ska sluta nu för jag sitter nästan och somnar..

Vi hörs en annna dag gott folk!!

Puss