Tidig dag =)

Idag började jag dagen kl 06:00, upp och ut med Rasmus, smörja in ansiktet, borsta gaddarna och sen bege mig till Linda på Nail Me...ÄNTLIGEN så skulle jag få fina sommarnaglar igen!! Det var en trevlig stund hos henne =) När jag sen kom hem förberedde jag lite kaffe, medans det bryggdes så passade jag på att mäta och väga mig :)

Veckans siffror ser ut som följer:

Vikt: 89,2 kg ( +0,2 kg )
Midja: 85,5 cm ( -1,0 cm )
Rumpa: 107 cm ( +1,0 cm )
Lår: 62 cm oförändrad
Arm: 33,5 cm ( +0,5 cm )
Handled: 16,0 cm ( -0,5 cm )

Jag är nog minsann nöjd ändå! Funderar som sagt på om jag ska uppdatera varannan vecka alt en gång i månaden med vikt och mått??? Vad tror ni? Behöver feedback...

Puss

Veckans sista träningspass...

Veckan fick avslutas med ett pass på Indoor Walking! Skönt som attan, känns gott i både rumpa och lår, men minsann en hel del i magen också!! Måste säga att mina ben har smalnat av lite tror jag... Kikade lite i spegeln när jag stod på min maskin.. och minsann såg de smalare ut!! Imorgon är det dags att mäta och väga! Funderar på om jag kanske ska införa en sådan grej att jag ska mäta och väga varannan vecka alt. en gång i månaden istället?? Nu har jag hållt på med detta ett tag och då kanske jag ser större förändringar om jag väntar lite till??

Aja, det tåls att fundera på =)

Puss