Lördag 25/8 2012

Igår var Pixies dopdag!
 
Vi vaknade till liv omkring kl 8:30 här hemma, frukosten blev omkring kl 09:00. Sedan slutförde vi resten av förberedelserna till dopet, däribland oss själva =)
 
Ca 12:20 var vi i kyrkan... Jag, Richard, Pixie och faddrarna Helena, Peter och Alexandra!
Jag hann amma henne innan vi bytte om på henne. Sedan var det dags att gå ut bland gästerna i kyrkan. Det var en stor känsla, att gå där i kyrkan med Pixie som skulle döpas, väldigt omvälvande!

Vi stod framme vid dopfunten allihop, vi läste ett par psalmer och sjöng, vi fick även en fin överraskning. Systeryster tillika moster och gudmor Helena hade skrivit en låt till Pixie som hon framförde i kyrkan. Detta var inget planerat! Inte från vår sida så att säga :) Fanns nog inte ett torrt öga i kyrkan när Helena sjöng..texten var så himla fin!
 
Under tiden som Helena sjöng höll prästen i Pixie ovanpå pianot. Sedan gick hon runt med henne så att alla fick se henne. Hela ceremonin var väldigt vacker... jag säger som pappa sa igår, det BÄSTA dopet nånsin som man varit på.
Jag kommer att lägga upp lite bilder när jag har fått dem till datorn :), pappa skulle skicka över lite film också, men det går ju inte att ladda upp här tyvärr.
 
Pixie fick jättemycket fina presenter, massa kläder, pengar, halsband och armband, sagoböcker och pekböcker! Allting sånt där som man behöver :)
 
Nu inväntar vi att älskling ska komma in, han är ute på bakgården och hjälper till med partytältet. Sedan måste vi bestämma vad vi ska äta idag!
 
Vi återkommer lite senare med massa bilder från dopet!!
 
Puss <3