Känns bättre

i halsen nu! Så på måndag kan jag nog minsann köra igång med träningen igen!! Idag har det iaf blivit en promenad! Var väldigt skönt!! Pixie sov gott i vagnen också. Vi håller på att kolla på film nu, och gissa vem som inte sover :).

Julen har varit god

Med mat och annat gott. Jag har ju dessutom hoppat träningen under julen då jag ville vila. NU har jag åkt på en brakförkylning...hade feber igår kväll, har grymt ont i halsen emellanåt. Så träningen får utebli några dagar till. Får hålla mig till promenader i nuläget.

Så tack vare allt gott har det blivit följande resultat den gångna veckan

Vikt: +0,8 kg
Midja: +2 cm
Rumpa: +2,5 cm
Lår: Oförändrat
Överarm: -1,4 cm

Så nu hoppas jag att mitt halsont kan se till att försvinna så att jag kan få komma igång ordentligt med träningen igen!! Den har varit hos mig ända sedan ca 2 månader tillbaka, till och från.

Nu är det frukost/brunch dags.

Jul-vila!

Hej allihop! Har haft julvila från både träning och kost sen i lördags. Därför har jag inte uppdaterat med några siffror nu. Har idag kört igång igen med träningen... GISSA om det känns i kroppen!! Fasiken vad fort det går att komma tillbaka till den " gamla formen ". Innan redde jag ut stående planka på en minut. DET gör jag inte nu!! Klarade bara 45 sekunder!!! Men det är bättre än ingenting! Vikterna kunde jag köra samma som senast. Så nu kör vi igång med träningen på allvar igen! Måndag blir no en liten kost paus igen då det är nyårsafton. Men sen jävlar!! Nytt år och nya bullar!!

Känns skönt att vara igång igen, även att jag känner nu att denna vilan var välbehövlig. Ingenting som få ske för ofta dock! Men det kan ju kanske bli nån gång emellanåt. Inte lika många dagar, men ett par.

Man märker som sagt hur fort det går att falla tillbaka annars. Har ju inte ens varit ute på promenad dessa dagarna. Å andra sidan har det varit full rulle här hemma inför julen. Lägger upp en bild på vår lilla prinsessa som hon var klädd självaste julafton <3