Sådär!

Lunchen intagen, nu ska jag påbörja sliperi och måleri!! Tog en stund i färgbutiken kan jag säga.... Men nu är det mesta inhandlat =) Tapeten kommer till butiken onsdag eller torsdag =). Kommer bli kalas bra när det är klart!! =) Hörs senare =)

Renovering pågår!

Igår när pojkarna blev hämtade, så började vi på att riva i deras rum :) Vi rev ner tapeten, gick ovanligt lätt måste jag säga! Torkade av väggen för att se om där skulle komma några bubbor, sen spacklade vi! Idag ska jag bege mig mot färgbutiken för att hämta lite grejer som vi behöver, tänkte att jag ska slipa ner spacklet lite och sen kunna börja måla! En vägg har vi sparat då vi har hittat den perfekta tapeten till deras rum :) Foto på vårt projekt kommer så småningom. Vi tog bara ett par bilder igår på rivnings projektet :) Dags att fixa sig, sen ut med Rasmus innan det är dags att åka och handla! Puss

Sportlov på marinmuseum!

Skulle gått på teater med pojkarna igår, men biljetterna var slut. Blev att vi tillsammans med Amanda gick till marinmuseet! Kul hade de iaf! Båda två somnade ganska snabbt igår kväll.

Bilden är kanske inte så bra, men här är dem när vi var inne i en av " båtarna "