Morgon promenad!

Mamma, Rasmus och jag var ute på morgon promenad! Vi kom nog inte ut förrän efter kl 9 men iaf! Rasmus gjorde det han skulle med en gång nästan, och jag låg och mös med min snuttelefant =)
 
Den var jättegod! Jag låg och sprattlade också som ni ser :) Här är vi på väg mot hissen :)
 
Mamma hann inte gå så långt... vi kom till Aspöfärjan, och då hade jag redan somnat :) Men det var väldigt skönt att vila lite i vagnen... sen har jag varit vaken resten av dagen mer eller mindre! Jag är ganska pigg av mig förstår ni :))))
 
Inte så lätt för mamma och pappa alltid, de verkar tycka att jag borde sova lite mer än vad jag gör... men jag har minsann hört mamma säga, att hon är tacksam över att jag sover på nätterna!!
 
Kanske jag borde bli en nattramlare istället? Vad tror ni om det? =)
 
 
Här sover jag gott :)
 
Nu så ska vi snart ut på en kvällspromenad!!
 
Hejdå! :)

Vänt mig!

Igår vände jag mig till mag läge för första gången!! Mamma blev sååå stolt och glad :)!! Pappa också förstås när han fick veta :))) Idag har jag varit på stan med mamma och mormor! Fick ha på mig en body som mormor och morfar köpt till mig :) Mamma och mormor åt lunch på Åhléns restaurang. Där vaknade jag. När jag var i mormors famn såg jag en stooor klocka! Den var intressant. :) Nu ska jag äta lite!

Ny plånbok

Mamma köpte ny plånbok idag :) den är jättefin :). Beige, och fuskläder :). Den har en märkning som visar att vare sig djur eller växter har fått offra sig för att bli till plånbok. Den kan användas med gott samvete :))