Har kommit på mig själv..

med att stå och stirra på Pixie när hon sover, enbart för att se så att hon ANDAS!!
 
Detta är säkerligen inget konstigt fenomen, händer säkert alla föräldrar, speciellt förstagångs föräldrar. Man känner sig lite knasig när man står där och tittar, och väntar på att man ska se den lilla magen röra sig, samtidigt som man inte gör det.. Jag vill ju försäkra mig om att hon lever! Är detta något som enbart mammor råkar ut för? Eller är det även pappor som stått och stirrat på sina barn när de sover?
Jag och en väninna diskuterade häromdagen att det kanske är vanligare att vi kvinnor gör det, troligen för att det är en mamma grej, man har burit dem inuti sig i 9 månader, och sen har man ju närheten när man ammar också. Är man som jag så har jag väldigt svårt att släppa Pixie..hon är så himla mysig och gosig :)
 
Måste säga att vi har fått en väldigt snäll dotter, iaf än så länge ^^. Jag kan ha med henne överallt och hon gnäller knappt alls :) Det enda hon gnäller över är om blöjan behöver bytas, eller om hon är för varm eller hungrig/törstig :)
 
Imorse låg hon och pratade med grodljudet på sin mobil som sitter på spjälsängen :) Låter så himla mysigt när hon håller på... Spelade in en film med detta, men lyckas inte få upp den..
 
Hörs senare :)