Lite förberedelser..

Dagen D är snart här! Dessutom kände jag inatt/imorse att det värkte lite där nere... Kan vara så att bebis gör sig redo för ankomst?

Har tvättat alla bebis kläder så de hänger på tok här hemma :) Ska plocka fram en väska också som ska packas inför förlossningen. Lika bra att ha det klart innan, vet ju inte när den lille dyker upp =)

På lördag har jag tänkt besöka Ikea, behöver ju ha skötbord bla, lite andra små prylar också. Mamma och pappa ska nog följa med :) Älsklingen är iväg i Växjö hela dagen på kurs!

Så bebisen kan ju gärna hejda sig tills jag hunnit vara på Ikea iaf!! :) Bilder kommer på lördag eller söndag på inköpet =)

Nu ska jag ut med en trött liten hund, sedan vara snäll mot älsklingen och fixa mackor =). Sedan hägrar en dusch och krypa ner i en renbäddad säng... HÄRLIGT!

Natti natt på er :)

Möte, lunch, styrelsemöte :)

Denna dagen blir lite speciell på sitt vis. Började med frukost hemma med älsklingen, sedan var det bara att göra sig i ordning, mitt första möte började kl 10 med personal chefen. Vi diskuterade jämställdhets/ diskriminerings frågor. Har redan bokat in ett nytt möte med honom och så ska vi ha med representanter från ledarna och unionen med. Det inträffar om 2 veckor :). Såååå om bebis inte vill komma ut just den dagen så kan jag komma, annars får jag ju ringa :).

Dagens möte varade bara en timme, men jag tycker att det var en produktiv timme :). Just nu sitter jag på Contan i Ronneby och har precis ätit lunch! Ska avnjuta en kopp kaffe till, sedan är det dags att bege sig mot eftermiddagens styrelsemöte! Passade på att införskaffa ett anteckningsblock samt highlighter penna. Har kunnat skriva ner lite grejer från mötet, passade på att ringa förbundet och rådfråga om lite material. Har fått lite skickat till mig nu, samt ska in på DO's hemsida och kika efter ev uppdateringar i lagen!

Nähä... Mer kaffe var det ja :)

Sötaste barnmorskan och tisdags shopping =)

Hade tid hos barnmorskan kl 10:40. Mitt järnvärde hade gått upp igen, men hon tyckte det är lika bra att jag fortsätter med järntabletterna tills efter förlossningen iaf, så får vi se sen hur det blir. Första hon sa när vi träffades idag var: Vad pigg och fräsch du ser ut!!

Snacka om att bli glad =) hihi.

Hon var också väldigt nöjd över att jag inte gått upp mer i vikt, så det fick jag en eloge för. =) * mycket nöjd Anja *

Likadant i övrigt är hon nöjd med bebisens tillväxt, hjärtljuden låter bra, och mina värden såg bra ut. Nu ska jag träffa henne en sista gång om 2 veckor, den 11:e april. Efter det besöket kommer hon att boka in mig på förlossningen omkring tiden som jag är beräknad. Då kommer de göra ett ultraljud, och de kommer göra gyn undersökning för att se om det har kommit igång ännu eller ej, samt kommer de ta beslut om man ska sätta igång förlossningen eller inte. Bebisen är ju ganska stor redan så det gör ingenting om den skulle vilja kika ut lite tidigare =)

Sen var det då lite tisdags shopping med Amanda! Vi började på bokia, hittade ett par böcker som jag fastnade för. Därefter blev det apoteket, köpa halstabletter till älsklingen som håller på att bli förkyld.

Sen blev det nog att vi letade efter ett ställe att luncha på, blev åhléns efter mycket om och men! Till min stora glädje serverade de panerad torsk, remouladsås och potatis som husmanskost!! MUMS!!

Blev att vi kikade runt mer på stan, hittade lite annat smått och gott, bland annat 2 par byxor till bebis som vi behövde med. Kom hem vid 16:45 ungefär... har varit en lååååååååååååååååååång dag på stan idag, men väldigt trevlig =)

Nu är det vila fötter och rygg som gäller, ska passa på att kika på unga mödrar och hem till gården medan älskling är iväg på möte nu ikväll!

Puss <3