Massa skratt och skitsnack

Det har det blivit idag. Pixie och jag begav oss till Karlshamn för att träffa Martin som vi inte träffat sen i somras. En fin vän det där! Kan prata om allt! Han är som jag, väldigt öppen av sig och säger vad han tycker. Raka rör är bra!
Sånt är väldigt viktigt i en vänskap tycker jag. Alexandra och jag har samma relation! Helt underbart är det! Det uppskattas att man kan få vara som man är :)

Idag hann jag inte träna, så det får bli när jag sovit imorgon! Ska prova mitt nya proteinpulver inatt, istället för yoggi... hoppas att det är gott!! * håller tummarna *

Ruskigt bra...

Känns så, än så länge med mitt träningsprogram som jag fick av Kajsa! Hade träningsvärk i söndags, efter lördagens träning... ÄN VÄRRE var det i måndags.. kunde knappt gå på jobbet, än mindre hoppa i/ur trucken :-D =-O Hahahaha!!! Men på kvällen var jag uppvärmd igen, så det fick bra att träna :).
I förmiddags gick det väldigt bra måste jag säga.. svettigt som attan, men så sköööönt!!!! sista passet denna veckan blir på fredag :-)

Kroppen skriker AAAAAAAJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!

Var igår på gymmet, och fick en genomgång av mitt styrkeprogram.. SOM jag längtat! Det kändes bra när vi gick igenom det! Så jag körde igenom det när genomgången var klar...Idag känns det i HELA kroppen!! Herrejisses säger jag! Känns nästan som att latmasken i ryggraden skriker: VAFAN GÖRRU!!! LÄGG NER DET DÄR ISTÄLLET, DET HÄR VAR JU JOBBIGT!!!!
 
Och jobbigt var det, speciellt sista setet, trodde jag skulle krevera :p. Men det var så skönt när jag var färdig! Var tvungen att skicka ett mess till Kajsa, min PT och berätta hur det kändes efteråt. Fick ett väldigt peppande meddelande tillbaka. =)
 
Nu är det tänkt att jag ska köra detta 3 dagar i veckan. Med lite pusslande ska jag nog kunna få ihop det med jobb och familjeliv. Imorgon får nog Pixie följa med till gymmet, prova deras barnpassning. Mitt pass tar inte mer än 45 minuter totalt. Så imorgon får vi sikta in oss på att äta middag, och sen med lite förberedelser ta oss mot gymmet. Måste hem i vettig tid också så lillstrumpan får sova som hon ska. 
 
Nu ska denna damen duscha och sen lägga sig. Har packat ner det som går att packa ner i väskan, resten åker ner imorgon =).
 
Natti natti på er gott folk!
bild från google