Två veckors slarv...

... resulterar i +4 kg... :(
 
Är man dum mot sig själv, så kommer det surt tillbaka!!
 
MEN!! Denna veckan har varit bra, inget sötsug, inget godis inga kakor. Gäller bara att hålla det nu! Ikväll börjar dessutom min WLC utmaning! Ska bli väldigt spännande!! 12 veckor! Kan bli grymma resultat på det! Det KOMMER bli grymma resultat! =)
 
Nu ska jag göra en sk utrensning i kroppen.. måste hålla mig ifrån godis och kakor ett tag. Som jag gjorde innan midsommar typ. Då blir det lättare att kunna ev äta på lördagar bara. Godis är ju inget man faktiskt behöver... tyvärr är det så onödigt jäkla gott...
 
Men nu jäklar som sagt!!
 
Ha en härlig torsdag!!
 
 
Kolla bilden noga! Den är ett BIIIIG NO NO!!

Veckans första pass!

Blev träning tidigt idag. Passar på medan Pixie ändå är på dagis. Hade ont i benhinnorna förra veckan och min höger arm/axel. Benen blev bättre under veckans gång. Armen... njae.. men det kändes mycket bättre redan idag efter träningen =). Skönt det.. På torsdag ska jag dels få nytt träningsprogram av Kajsa, sen på kvällen ska jag delta på en WLC utmaning! Under 12 veckor ska man scannas en gång i veckan samt få tips/råd om kosten. Längtar!! =) Nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning!! =)

Vila...

har det fått bli denna vecka... ben och arm behöver få slappna av och komma tillbaka. Har haft grymt ont i benen/benhinnorna, samt i min höger arm. Det är ingen träningsvärk, känner skillnad på det. Räknar med att vara i fas nästa vecka igen.

Tog mina mått förra fredagen, då var det en vecka efter mens. Vikten hade gått upp, 2.2 kg. Men den veckan vid mens var inget bra... jag var såååå godis sugen, så tyvärr böjde jag mig... de andra måtten har ökat med 1-2 cm.

Jaja, jag vet att det går ner igen så fort jag kommit i fas igen!

Nästa vecka, på torsdag, börjar jag med en ny utmaning! Wlc - Weight Loss Challenge. under 12 veckor får man scanna sig och få tips/råd om kosten. ska bli ruskigt intressant!! Alltid bra att utmana sig själv! samtidigt måste man lära sig att lyssna på kroppen... har man ont, och det inte går över... VILA!!

Funderar på att boka in massage... hade nog varit bra faktiskt...