Fick en ny boost!

Träffade som sagt Kajsa tidigare i förmiddags. Jag berättade att jag inte var så nöjd och varför.. hon fick en lapp med mina resultat från förra månaden och denna. Jag fick ställa mig på en specialvåg som mäter kroppsfett och vätska och hur mycket muskler man har. När vi gick igenom resultatet på den fick jag en ny boost via Kajsa. Hon tyckte jag har lyckats bra trots allt! måste ju tänka på att muskler väger mer än fett.. däremot har nog kroppen vant sig vid styrkepasset jag gör nu... har haft det ett tag.. så nästa lördag går vi igenom min nya träning, efter 8 veckor ska vi göra en ny mätning,så får vi se hur kroppen reagerar på det sättet att träna då. Ska bli riktigt spännande! Var roligt också att hon såg att min kropp har börjat forma sig! det är inget jag själv ser... inte sambon heller, men det är inte så konstigt... vi ser varandra varje dag! :)

gjorde veckans sista pass efter vår träff.. i helgen är det vila som gäller!

Inte nöjd alls!

idag mätte och vägde jag mig för första gången sen 20:e december...

vikt och mått blev följande:

vikt: 94.8 + 0.4 kg
midja: 94.5 -0.5 cm
rumpa: 109.5 + 1 cm
lår: 60.5 + 1 cm
överarm: 34 + 0.5 cm

Trodde det skulle gått bättre med vikt och mått... men jag kämpar vidare! äter fortfarande vanlig mat, godis på helgen. Kanske är dags att göra som jag funderat på... bara äta godis när hela familjen är samlad, dvs varannan vecka, fast då godis på helgen förstås!

Jag är ombytt och klar för ett träningspass! ser fram emot mötet med Kajsa, och mitt nya program!

Ny uppdatering med vikt och mått blir om en månad ungefär :), kan hända det dyker upp nya inlägg om andra grejer istället under tiden. :)

Tschüß

Det går bra nu...

med träningen! Har kommit in i ett bra tempo och underhåller träningen iaf 3 gånger i veckan, nästan 4-5 gånger per vecka. Känner mig redo för det där steget att lägga träningen så att jag ska kunna träna 4-5 ggr i veckan om mina skift passar till det. Lyckas göra "riktiga" armhävningar nu, dock inte 10 st i alla set, men idag blev det 10-5-4 så jag är nöjd! det kommer sakta men säkert den styrkan att kunna utföra dem.
På fredag ska jag träffa min PT Kajsa, nytt program och så ska jag väga och mäta mig för första gången sen 20:e december.... får se vad det blir för resultat! jag hoppas på bra såna iaf!

Köpte ett par nya träningsbyxor samt linne... tyckte de såg så stora ut i L, så jag tog faktiskt M... tog en chansning... men jag kan faktiskt ha dem! snacka om att bli glad! men då är frågan... är det storlekarna som blivit större... eller har jag lyckats bli mindre????

Nu vankas det en dusch, sen sova!!

natti natti