Har varit lite slarvig...

med nytt inlägg!!
 
I helgen som var, blev det lite firande av mitt resultat från avslutet på WLC utmaningen :). Men det resulterade i en liten viktuppgång också. Ska jag jämföra med mitt  resultat på utvägningen från torsdagen, så var det 1 kg upp. Ska jag istället jämföra med scanningen från i måndags, så var det trots allt 0,4 kg ner. Så i måndags stod jag på 80 kg. 
 
Jag har känt de senaste 2 helgerna att godis ätandet nästan har spårat ur, så jag har bestämt mig för att det räcker för mig att äta godis en gång i månaden. Iaf tills dess att jag faktiskt har kontroll på hur mycket som kommer in!! 
 
Har tränat som vanligt denna veckan, dock provar jag ett annat gym som jag sökt jobb hos. Fick 3 veckor att prova gratis =). 
 
Blev ett dubbelpass i tisdags!! Gjorde ett intervall pass på förmiddagen, på kvällen provade jag ett bodycombat pass! Jäkligt roligt! och väldigt skönt! Kroppen fick sig en riktig genomkörare :)
 
Ska bli kul och spännande att se vågens resultat på måndag igen :)
 
Happy Friday <3

Första utmaningen tar slut ikväll...

Som utlovat ska jag nu lägga fram före och efter bilder. Behöver inte skriva så mycket mer just nu egentligen...
 
På de första bilderna, vid WLC utmaningens start, väger jag 97 kg!!!
 

 
 
 
 
 
 
På dagens bilder med dagens vikt.. stod vågen på 78,7 kg!!!
 

 
 
 
 
Jag har fortfarande 10 kg till att gå ner innan jag har nått min målvikt! Men jag är SJUKT NÖJD med mina resultat på 12 veckor!! Jag har lyckats, enligt vår våg här hemma, att gå ner 18,3 kg på dessa 12 veckor!!
 
Det är GALET!!!
 
Massa kärlek till er där ute!! Nu ska vi mysa vidare med frukosten! <3
 

Sötaste tröttmössan!

En trött liten tjej efter dagis... Ville INTE ta av nya mössan, den skulle vara på vid vilan.... Sötunge!!