Bakfull...på godis!!???

Tydligen går det att bli " bakfull " på godis!!
 
Igår blev det lite gotte här hemma. Jag tyckte inte att jag åt så mycket, men sambon sa att det blev en del.. plus att magen är inte van längre!
 
Så imorse, ringde kl strax innan 7, jag gick upp och tog min shake. Gick och lade mig igen, idag var det min tur att få sova :). Mannen gick upp med barnen när de vaknade :)
 
Strax innan kl 10 vaknar jag... har sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt ont i magen, mår allmänt crap!! går ut i köket och tar lite vatten, sen får jag stappla ut i badrummet och besöka " Ulrik ". Går och lägger mig igen med värsta magsmärtan nånsin! Kvittade hur jag låg.. mage, rygg eller på sidan.. gjorde fruktansvärt ont!
 
Efter ett bra tag somnar jag om.. mannen kommer och väcker mig på eftermiddagen. Så då tar jag en liten proteinbar och lite vatten... tänkte att jag måste försöka få i mig lite innan middagen. Men då var tack och lov smärtan borta!!
 
Jag messade min coach och frågade, KAN man bli "bakis" på godis???
 

Fick svar efter en stund, att det kan man bli, då kroppen är " ren " och inte van längre, så kan man reagera kraftigt på fel sorts socker och fetter!
 
Ja då är man en erfarenhet rikare!
 
Bakis på godis, lycka till med det hörni!
 
 
 
 

Kommentera här: