Nytt delmål!!

När jag träffade min coach igår, så hade ju vikten gått upp lite, dels för att man ätit, men även för att man var påklädd. Hemma på morgonen väger jag mig näck. Då blir det ju helt andra siffror, plus att man under natten har svettats ut ungefär 0,5 liter vatten. Så ja, du får bra resultat på morgonen. Men vikten jämnade ut sig sen under kvällen :), så det blev likväl mindre än 87 kg :)

Iaf! När jag var på mötet igår så stod vågen på 87. Så nu har vi satt upp ett nytt delmål, att till sista oktober ska jag ligga under 83 kg. Fettprocenten ska ligga under 33%. Blir jag av med denna förkylningen så kommer träningen igång på måndag!! Vill iaf att halsen ska vara fri.. är jag bara snorig så löser det sig ändå!

Ang det nya delmålet, så är det för att jag själv vill ha ett nytt delmål då det är några veckor kvar på denna utmaningen! Det är ju bara en fördel för min del att jag uppnått mitt första delmål redan!!

Sen är det bra att ha nåt att sikta på!

Med maten och allt går det väldigt bra. Känner att jag har ganska bra koll på det nu. Men visst, jag väger fortfarande för att inte få för mycket, men salladen väger jag inte längre. Den gör ingenting om det skulle bli lite mer av.

 

När det gäller godis och kakor, så  vågar jag inte ta nåt av det, ens på en lördag. Jag är livrädd att jag sitter med hela gottepåsen då. Men vi ska så småningom introducera det igen också, men då i lagom mängd. Kan man bli nöjd på t ex 2 chokladrutor och sedan hålla det där, då är det inga problem. Men likväl är jag rädd... Men visst, som en annan kommenterade på facebook igår, så blir det nog inte att jag frossar när jag nu kommit ner så mycket i vikt. Det hoppas jag verkligen inte!!! 

 

Jag har en klar bild över hur jag vill se ut kroppsmässigt! Sen att förklara den för andra är jättesvårt, men tränar du själv så är det nog lättare att förstå. 

 

Jag är inte ute efter att bli smal. Jag är ute efter att ha en tight kropp! Med träning och rätt kost, så kommer jag dit! Men jag behöver komma ner ca 20 kg till. Ungefär!! Jag kanske är nöjd med kroppen vid 75 kg, eller vid 65 kg. För nu kommer det gå långsammare med vikten. Nu blir det max 1 kg i veckan som jag kommer gå ner. Antar jag iaf! Men framsteg kommer det bli oavsett :)

 

 
Middagen i onsdags. Torsk, lite sås, en potatis och sallad!! Under salladen gömmer sig 3 sparrisar också :)
 

Kommentera här: