Ny vardag, nya rutiner, nytt JOBB!

Ibland kan livet te sig annorlunda. Jag har sedan förra sommaren sökt så otroligt många jobb... för inte vill man vara arbetslös inte! Men arbetsmarknaden är jävligt tuff! Utbildning eller ej.. jobb efter jobb... blev Tack men nej tack så oerhört många gånger. Blev ett par intervjuer förra året men de ledde aldrig till något..

Ett sådant tillfälle kan göra den starkaste, väldigt svag... deprimerad. Då är det svårt att hitta tron på sig själv.  
Jag letade vidare... dag efter dag , vecka efter vecka , månad efter månad.. inte konstigt att man blir trött på att leta jobb till slut! 

Något hände...för ungefär en månad sen.. jag såg en annons där man sökte personlig assistent. Nu var det dock en man som man ville ha till den tjänsten, men jag mailade till företaget och skickade in mitt Cv och personliga brev. Bara timmar efteråt fick jag ett samtal därifrån... man ville träffa mig för en intervju! Vi bokade in en tid veckan därpå. 
Tror vi satt och pratade i 2.5 timme.. Pixie var väldigt duktig som inte blev alltför rastlös!

Senare samma eftermiddag ringde de igen.. och frågade om jag ville träffa en kund! Bara ett par dagar efter var det ny intervju, men denna gång med kunden. 
Det kändes bra... så nu var det bara att hålla tummarna. 

Det gick några veckor... jag sökte fler jobb under tiden. Fick positivt svar från hemtjänsten också.. 

Förra veckan började jag gå bredvid hos kunden... Igår var fjärde gången jag gjorde det.. och fixade allt nästan själv. 

Trivs väldigt bra med jobbet... så har tackat ja till denna tjänsten. Nästa vecka skriver jag på papperena!


Det är nya rutiner man ska komma in i nu... det innebär även att jag själv måste ändra om mina egna rutiner lite. Hitta lusten till träningen igen... men det kommer nog när jag väl kommit in ordentligt i min nya yrkesroll! 

Skam den som ger sig!