4:e dagen

och jag är på banan igen! Detta har resulterat i -2 kg sen förra veckan. Känns jäkligt bra! Sköter man sig får man belöningen! :) Kommer bli mer uppdateringar nu kring min viktresa... nu blir det mer rättvist igen då jag inte kommer slarva som jag gjort under sommaren..

På återseende! :D

Återinförandet

av kostdagboken!

Jag behöver det nu under några veckor. Behöver få kontroll på mig själv igen och vad jag stoppar i mig. Ingen nåd nu! Rejäla tag med kosten igen, så löser sig allt annat därefter!

Hur ser er dag ut? ☺

Slarvig sommar...

Nytt jobb, nya rutiner... då har det blivit att jag satt mig själv och kosten åt sidan. Det gick bra några dagar nån vecka, sen kom sockersuget för att jag slarvat så otroligt mycket. Det har ju blivit att jag har fått " resultat " därefter.

Jag vet vad jag behöver göra för att komma tillbaka igen. Bara att ta tag i sig själv igen! Just nu är jag dock inte sugen alls på nån styrketräning..så kommer koncentrera mig på joggning :). Träning ska ju vara roligt! Jag tror att det kommer komma tillbaka när det har blivit lite svalare ute. När det är så bra väder som det varit nu ett tag, så blir man mer sugen på att passa på, att vara just ute!!

Blir att föra kostdagbok ett tag igen så jag kommer tillbaka på banan igen. Ska bli kul att se vad som hänt på ett par veckor :) 4:e augusti får vi se vad det blivit för resultat!