Veckovila

på fel vecka...
 
Blev förkyld som attan förra helgen, och den attans förkylningen har hållt i sig, därav fick jag ta en ofrivillig veckovila denna veckan. Skulle ta det nästa vecka annars. 
 
Det värsta för mig, speciellt när vilan blir ofrivillig... är att sockersuget är mycket större! Jag får kämpa hårdare än de andra veckorna. Kan jag träna, är det som om nånting säger till hjärnan, att nu jävlar ska vi må bra! Hela kroppen och knoppen!
 
Sockersuget finns där alltid, men inte i samma utsträckning! Med tanke på hur mycket godis jag har ätit innan, så kommer jag alltid få jobba med mitt socker beroende. 
 
Det är en daglig kamp jag går igenom. När man är i affären, hemma.. det spelar ingen roll var man är, utmaningarna finns där överallt.
Därför är jag alltid lika stolt när jag står emot!! Den där lilla " jävlen " som sitter på axeln, och försöker övertyga mig om att jag minsann borde ta det där godiset... Han får jobba hårt!! Ibland lyckas han, då är det bara att resa sig igen och upp på hästen och fortsätta kämpa!!
 
Tack och lov är det inte lika illa med kakor! Visst, jag älskar kakor också, men de är inte alls lika stor bov som godiset är. Inte för mig iaf. 
 
När det gäller att sockersuget ökar, speciellt kring sjukdomar, veckovila etc... så beror det troligen på att man blir uttråkad!! Pratade med min farbrors fru om detta fenomen igår... och vi var inne på samma bana. Antagligen blir man uttråkad när man vet om att man inte kan/får träna pga sjukdom... och då ökar sockersuget.
 
 
Kroppen är väldigt komplex! Tänk vad bra om man aldrig hade smakat godis från första början :p
 
Samtidigt så vet jag vad jag kan åstadkomma nu. Vad min kropp kan åstadkomma, vad den lyssnar på och mår bra av!
 
Som ni säkert läst i tidigare inlägg, så vill jag kunna få till ett hälsosamt förhållande till godis, och kunna vara nöjd efter några bitar. Den resan kommer nog vara ganska lång... Men den är påbörjad iaf!
 
Min viktresa är inte heller slut än.. Jag har fortfarande min målvikt på 67 kg som jag vill nå :)
 
Jag är snart där! Ge mig några veckor så!