Då var det över...

Igår var sista träffen på denna WLC utmaningen som jag tog. Jag vann inte, kom inte ens med på listan :p.
 
Sanningen är som sådan, att jag har stått ganska stilla denna gång! Jag har minskat med 1,4 kg sedan invägningen, så igår stod vågen på 78.6 kg. Så, vågen visade inte så mycket, men däremot var det en annan femma med fett procenten, det fick man se när vi fick se före och efter bilderna. Så jag kan trösta mig på det viset att det trots allt fortfarande går framåt, även att det inte går så fort nu. 
 
Jag får kämpa som ett djur nu för att minska i vikt, samtidigt så ökar muskelmassan, och då blir det därav svårare att komma ner. Men jag är på väg :)
 
Tänkte bjuda på ett par bilder på hur kroppen ser ut nu. Mina förebilder blir de som är slutbilderna på förra viktutmaningen, det inlägget hittar ni i slutet på November :)
 
 
 
 

STOLT!!!!!!!!!!!!

Har precis kommit hem, efter en joggingrunda!!! Ute!!! Jag var seg, vägrade ge upp!!! Tog mig runt hela rundan JOGGANDES!!! Det är många år sen jag joggade så... Hela rundan på ca 4,5 km tog 24 minuter. Kallt som attan i luften!! Men det var riktigt skönt!! Har inte hunnit med nån annan träning ikväll, så jag tänkte att det får bli en jogging runda!! :D