Då var det över...

Igår var sista träffen på denna WLC utmaningen som jag tog. Jag vann inte, kom inte ens med på listan :p.
 
Sanningen är som sådan, att jag har stått ganska stilla denna gång! Jag har minskat med 1,4 kg sedan invägningen, så igår stod vågen på 78.6 kg. Så, vågen visade inte så mycket, men däremot var det en annan femma med fett procenten, det fick man se när vi fick se före och efter bilderna. Så jag kan trösta mig på det viset att det trots allt fortfarande går framåt, även att det inte går så fort nu. 
 
Jag får kämpa som ett djur nu för att minska i vikt, samtidigt så ökar muskelmassan, och då blir det därav svårare att komma ner. Men jag är på väg :)
 
Tänkte bjuda på ett par bilder på hur kroppen ser ut nu. Mina förebilder blir de som är slutbilderna på förra viktutmaningen, det inlägget hittar ni i slutet på November :)
 
 
 
 
1 Bröllopsklänningar:

skriven

Jag tränar inte dressyr så särskilt ofta för en tränare. Det är några veckors mellanrum mellan dressyrträningen, men själva träningen är då i två dagar (ex lörd-sönd eller fre-lörd). Och då är det en massa andra ekipage som är med så det blir oftast hel dagar i stallet, dels för att träna själv men även kika på alla andra så fort hästen är ute i hagen eller boxen igen. Lärorikt!

Kommentera här: