Vanesak...

Det där med godis och kakor, det är en vanesak egentligen. Jag måste försöka få till ett " nyttigt förhållande " till detta. Tänkte börja med att bara äta när hela familjen är samlad, alla barnen med andra ord :). Sen tror jag det är en bra gräns för mig att bara äta en gång i månaden. Mer behövs inte. Då är risken bara större att man börjar äta varje helg, iaf för mig. Så denna helgen har nu varit en lite slappehelg, med lite godis inblandat. 
 
Nu blir det inte förrän i slutet på nästa månad när hela familjen är samlad igen.
 
Idag har jag varit otroligt slö... Det har varit några dagar den gångna veckan som Pixie har vaknat otroligt tidigt, och inte somnat om... Det har senare resulterat i att hon blivit jättetrött när vi kommit hem från förskolan. Då har hon kunnat vila iaf. Idag vet i sjutton vad klockan var, men tror bara den visade 5:30 när hon vaknade och ville äta frukost... ZZzzzzzzzzzzzzzzzz... fick henne att iaf ligga kvar i sängen till strax innan 7, så gick vi upp då jag ändå skulle ta min shake, så fick hon en smörgås. Senare åt hela familjen. 
 
Lite efter kl 10 gick jag och lade mig igen... var helt slut. En stund efter kom Richard in med lilla donnan, så vi kunde vila. Hon somnade efter en stund. Tror vi sov i nästan 3 - 3,5 timme. 
 
Fö min del tror jag det beror på sockerintaget. Blir bättre när man tränar imorgon igen. Blir nog ett pass med CWC gänget om jag hinner med. Är iväg hela dagen imorgon, så hinner inte träna på förmiddagen. 
 
Nu blir det lite kvällsmys med familjen. Barnen ska snart få göra sig i ordning då det är dags för skola och förskola imorgon. 
 
Hur har er helg varit??

Kommentera här: