På banan..

Nu är jag på banan igen!!
 
Förvisso blev det lite godis ändå i helgen. MEN det var lite. Inget frosseri som det brukar bli! Kan det vara så att jag börjar få till det där sunda förhållandet till godis som jag är ute efter? Jäkligt skönt i så fall!!
 
Jag vet ju så väl, att om jag sitter och frossar, speciellt om det skulle vara varje helg.. så kommer mina kilon tillbaka, sakta men säkert.. 
 
Vägde mig nu imorse.. 76,1 kg stod vågen på :). Så det är på gång igen. Skönt!!
 
Blev en hel del jogging förra veckan. Det blev nog bara ett styrkepass om jag inte minns fel.. Just nu är jag inte så jätte taggad på styrketräningen... så bättre att komma ut och jogga i så fall. Ska försöka ta antingen nåt cobra pass, eller  body pump om jag hinner i veckan. 
 
Hur ser er vecka ut? Förutom påskfirande till helgen förstås :)
 
 

Snart Påsk...

Helt sjukt vad fort tiden går!!
 
Påsk om 2 veckor!! En helg som jag inte lägger så mycket vikt på... den är mer för barnen. De vill ha påskägg ocg liknande :). Julen är en helg som har stor betydelse för mig, på alla sätt och vis. 
 
Därför tänkte jag att jag nu ska utmana mig själv! Inget godis under påsken! Det är ju inte så att jag behöver det liksom...
 
Tänkte till och med göra som så, att jag inte äter några kakor heller, utan väntar till lillstrumpans födelsedag :). Därefter är det hårda bud igen! Ska jag få kroppen jag vill ha så är det hårda bud som gäller!
 
Förra veckan hade jag ju dessutom dagar då jag kände mig helt omotiverad till allt... vilket resulterade i tröstätning... så ja..vikten har kommit upp. Vågen stod på 78 nu på morgonen..
 
Men jag vet vad som behöver göras för att rätta till det! Då måste jag vara hård mot mig själv!
 
Tänkte ta en joggingtur ikväll när mannen kommit hem. 
 
Idag har jag alla barnen hemma :). Grabbarna har studiedag från skolan, och lillstrumpan är ledig tills onsdag från dagis =). 
 
Det blir strax upp på stan och hämta mitt öronhänge som varit på lagning, sen köpa mat till Rasmus och Zelda. Efter det åker vi iväg och handlar lite inför denna veckans matlagning :)
 
Hur ser er dag ut?
 
 

Lördagsmys

är lika med lördagsfys!! Tog ett löppass idag med cwc gänget :) Blåsigt som själve f*n, men det var riktigt skönt! Har ju gett mig in på att delta i blodomloppet, och dessutom klara 5 km under 30 minuter.. Det kommer gå, men behöver få lite mer fart i benen och mer stuns :)

Vad har ni gjort idag?