Snart Påsk...

Helt sjukt vad fort tiden går!!
 
Påsk om 2 veckor!! En helg som jag inte lägger så mycket vikt på... den är mer för barnen. De vill ha påskägg ocg liknande :). Julen är en helg som har stor betydelse för mig, på alla sätt och vis. 
 
Därför tänkte jag att jag nu ska utmana mig själv! Inget godis under påsken! Det är ju inte så att jag behöver det liksom...
 
Tänkte till och med göra som så, att jag inte äter några kakor heller, utan väntar till lillstrumpans födelsedag :). Därefter är det hårda bud igen! Ska jag få kroppen jag vill ha så är det hårda bud som gäller!
 
Förra veckan hade jag ju dessutom dagar då jag kände mig helt omotiverad till allt... vilket resulterade i tröstätning... så ja..vikten har kommit upp. Vågen stod på 78 nu på morgonen..
 
Men jag vet vad som behöver göras för att rätta till det! Då måste jag vara hård mot mig själv!
 
Tänkte ta en joggingtur ikväll när mannen kommit hem. 
 
Idag har jag alla barnen hemma :). Grabbarna har studiedag från skolan, och lillstrumpan är ledig tills onsdag från dagis =). 
 
Det blir strax upp på stan och hämta mitt öronhänge som varit på lagning, sen köpa mat till Rasmus och Zelda. Efter det åker vi iväg och handlar lite inför denna veckans matlagning :)
 
Hur ser er dag ut?
 
 

Kommentera här: