Tacksam!

Idag känner jag mig tacksam!
 
Tacksam för att jag har en sambo, som lyssnar på mig..även när jag gnäller, som jag gjorde igår... men då var det över mig själv... hur jag kände mig formmässigt. Men likväl så lyssnade han, och gav mig input... TACK älskling  <3
 
Tacksam över att hela min familj stöttar mig på min resa! TACK <3
 
Igår hade jag en riktigt låg dag... var nästan otäckt... var längesen jag kände så...
 
Jag var inte sugen på nånting... bara oerhört trött! Jag hade tänkt njuta av vädret igår och ta en joggingtur.. men när jag kände mig så trött så blev det att jag åt lite, sen gick jag och tog en powernap. Visserligen blev jag lite piggare, men inte träningssugen. Har känt i flera dagar nu att sockerfällan är på väg... och jag vill inte hamna där igen!! Det gjorde också att jag kände mig nere och omotiverad. 
 
Så jag messade min coach... det blev nog en halv uppsats om hur jag kände mig, och frågade om tips och råd.
 
Så jag är även tacksam för att jag har världens bästa coach!! Han ger mig input, och en annan syn på saken som jag själv inte ser!
 
Så ett stort TACK till alla ni i min närhet!! Ert stöd gör att jag orkar fortsätta min resa! Nu kommer jag dock inte lägga så stor fokus på vikten som jag gjort innan... utan fokusera på träningen och skifta om lite. Vikten kommer jag ändå hålla koll på... Men med rätt kost och träning så vet jag att den kommer minska ändå!
 
Visste ni att det finns änglar... det är dem som vi tar till oss, som lyfter oss framåt och peppar oss mot våra mål!
 
 Bilden lånade jag från google

Kommentera här: