4:e veckan!

Sådärja!

4:e veckan påbörjad utan socker! Går jättebra! Hade förra veckan lite sockersug.. ni vet sådär så man ser en chokladkaka framför ögonen och nästan känner smaken. 😜

Men jag klarade mig! Nu kör vi sista rycket fram till midsommar!

Det går bra nu!

5e dagen utan nåt socker. Det går riktigt bra! Fick dock sjukt ont i magen!! Var väl magen som reagerade och undrade när jag skulle stoppa i mig nåt socker för att köra igång :p. Det märks att alla gifter är på väg ut ur systemet... jag är väldigt trött jusr nu, men vet att det kommer bli bättre!
 
Nästa vecka är det vägning som gäller. Då är det 1 månad sedan jag vägde mig förra gången, och 2 veckor utan socker. Får se vad vågen visar då!
 
Ska bli ruskigt spännande! 

Sockerfritt?!

Snacka om att det är läääääääääääääääääääääääääängesen jag skrev här inne!!! Hur är det med er?? Själv så har jag fullt upp så det förslår! Fick ett nytt jobb för ett år sedan, och tro mig...det har tagit mig tid att komma in ordentligt i rutinerna. Först nu känner jag att jag har koll ordentligt, så jag även klarar av min kosthållning. Så nu är det tillbaka med kost och träning! Tja, förutom denna veckan då det varit påsk och påsklov.. 
 
Men däremot så fick jag mig en funderare då jag såg en status tidigare under kvällen på Facebook... sockerfritt till midsommar?!! Jag antar den!! Dottern fyller 4 år, men det innebär ju inte att jag måste äta nåt sött. Med sockerfritt menar jag godis och kakor. Tänker behålla frukt och grönsaker. 
 
Kommer dricka mina shakes samt äta mina mellisar och middag. Sen beror det förstås på hur jag jobbar, hur jag lägger upp dagen med middag alt. lunch. Likaså med träning. Tänker komma in i gängorna ordentligt så jag kan träna iaf 3 ggr i veckan. Blir det ytterligare nån gång så är det ju ett plus!
 
Nån mer som antar utmaningen att vara sockerfri fram till midsommar? Kommentera gärna och berätta vad du kommer tillåta eller inte!
 
Natti natti!