Sockerfritt?!

Snacka om att det är läääääääääääääääääääääääääängesen jag skrev här inne!!! Hur är det med er?? Själv så har jag fullt upp så det förslår! Fick ett nytt jobb för ett år sedan, och tro mig...det har tagit mig tid att komma in ordentligt i rutinerna. Först nu känner jag att jag har koll ordentligt, så jag även klarar av min kosthållning. Så nu är det tillbaka med kost och träning! Tja, förutom denna veckan då det varit påsk och påsklov.. 
 
Men däremot så fick jag mig en funderare då jag såg en status tidigare under kvällen på Facebook... sockerfritt till midsommar?!! Jag antar den!! Dottern fyller 4 år, men det innebär ju inte att jag måste äta nåt sött. Med sockerfritt menar jag godis och kakor. Tänker behålla frukt och grönsaker. 
 
Kommer dricka mina shakes samt äta mina mellisar och middag. Sen beror det förstås på hur jag jobbar, hur jag lägger upp dagen med middag alt. lunch. Likaså med träning. Tänker komma in i gängorna ordentligt så jag kan träna iaf 3 ggr i veckan. Blir det ytterligare nån gång så är det ju ett plus!
 
Nån mer som antar utmaningen att vara sockerfri fram till midsommar? Kommentera gärna och berätta vad du kommer tillåta eller inte!
 
Natti natti!

Kommentera här: