Då var det dags...

Nu är det såhär...
 
Ni som ev har läst min blogg, vet att jag för 2 år sedan lyckades gå ner nästan 20 kg inom loppet av 3 månader. Jag var så himla glad och nöjd. Förutom att jag var arbetslös... men det var arbetslösheten som gjorde att jag " bodde " på gymmet. Jag kunde ha enorm fokus både på kost och träning! Det var nästan så jag blev extrem...
 
Förra våren fick jag ett nytt jobb! Som personlig assistent. Jag växte mycket som person med det jobbet! Jag lärde mig mycket! Samtidigt när man hade långa arbetsdagar så tog orken slut för både gym och kost. Jag tillät mig själv att falla tillbaka i fallgropen. Under x antal månader så åt jag upp mina kilon jag hade förlorat.
 
Så nu står jag här igen. Jag besökte min coach för några veckor sedan. sa som det var, och att jag faktiskt skäms över hur jag gjort detta mot mig själv... IGEN!!
 
Men nu är det nya tag! Sakta men säkert ska jag ta mig ner. Har börjat föra en kostdagbok igen för att hålla lite koll. 
 
Förra veckan var helt åt skogen! Lördag, blev till söndag som blev till måndag... och så fortsatte det hela veckan. Vilket resulterade i att jag hade gått upp 1 kg istället. Men jag vet ju vad jag gjort för fel! Jag får inte ge upp för tröttheten och sockersuget som kommer med den! 
 
Igår var jag hos min coach, och gjorde en scanning... vågen stannade på 96,2 kg.... nej... jag är inte nöjd. Det finns inga som helst ursäkter för det.
 
Ska boka in en ny tid om ett par veckor. Med kostdagbokens hjälp så ska detta gå vägen! Jag kommer tillåta en dag i veckan där jag får ta godis. Det räcker så!
 
För övrigt, så har jag sedan augusti ett nytt jobb. Denna gång som resursperson på en förskola. Jag cyklar dit mellan 3 - 5 dagar i veckan. De andra gångerna tar jag buss. Får ihop mellan 7,5 - 12,5 mils cykling per vecka genom det. Sedan försöker jag få ihop MINST 2 pass på gymmet i veckan. 
Tänker cykla till och från jobbet så länge vädret tillåter. När det inte går längre får jag öka på gym träningen istället. 
 
Sådär... nu ska jag förbereda mellis. En kesofralla med skinka :)