Då var vi här igen!!

Hej!!!

Inte varit alltför aktiv här... Är tydligen mer än ett år sedan sist!!
Livet rullar på, som det brukar. Barnen växer, lillstrumpan ska börja förskoleklass till hösten. Helt galet så fort det har gått!!! Hänger inte med i svängarna! Nyss var hon liten... 😊 😂

Jag har en liten nyhet.. Jag fick extrajobb på gymmet! Som gruppträningsinstruktör!! Så himla kul!! Just nu har jag vikarierat på box passen. Så kul att se träningsglädjen och få dela med sig av sin egna träningsglädje!! Jag själv blir pushad av att få ge den där extra lilla knuffen! Nu, sommaruppehåll, men om ett par veckor är det dags igen!

Återigen har jag tagit upp min viktresa. Denna gång känner jag mig väldigt motiverad, och är nog motiverad på rätt sätt denna gång! Inte bara viktnedgången i sig som är intressant, utan även själva formning av kroppen. Kommer uppdatera ang. det allt eftersom.

Igår blev en skön promenad längs vilsestigen med mina föräldrar och barnen. Saknade en bror som var hemma hos sin mor med en kompis. 😊 Honom träffar vi idag. Igår kväll blev det dessutom en liten joggingrunda. Har hittat en ny skön runda som är något längre. Bjuder på lite bilder från gårdagen.
Kommentera här: